4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε χωρίς να φτιάξουμε τόσες ευκαιρίες

ΤΙΜΟΥΡ:Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε χωρίς να φτιάξουμε τόσες ευκαιρίες

By on 20 Οκτωβρίου, 2019 0 406 Views

Η παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι ήταν φανταστική και αυτό συγκίνησε τον Τιμούρ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τιμούρ:

«Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Από την αρχή ως το τέλος προσπάθησαν να κερδίσουν. Είχαμε και οι δυο ευκαιρίες. Ο κόσμος είδε αρκετά καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, παίξαμε με την Ομόνοια. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις με την Ομόνοια, πάντα είναι δύσκολο. Όχι μόνο τώρα, αλλά και στα προηγούμενα χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, θα ήθελα να είμαστε αποτελεσματικοί. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι και πάμε στο επόμενο. Θα είναι και αυτό δύσκολο παιχνίδι, είναι δύσκολο να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις αφού γενικά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ήταν συγκινητικό που ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο και θα είναι καλό να έρχεται κάθε παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια. Θα κάνουμε σούμα στο τέλος για το τι έχουμε καταφέρει.Εμείς από την αρχή είπαμε ότι στοχεύουμε και μέχρι το πρωτάθλημα .Τώρα πόσο ψηλά θα πάμε θα το δούμε στο τέλος. Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου, αυτό που χαίρομαι, είναι πως αυτοί που αγωνίστηκαν, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν».

Για το ότι η Ανόρθωση δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και το αν περιμένει περισσότερα από τον εκάστοτε επιθετικό: «Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε χωρίς να φτιάξουμε τόσες ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Επειδή φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσουμε. Έχουμε κάποια θέματα και πρέπει να τα λύσουμε. ».