5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Aπόλλωνας χρειάζεται ένα ξέσπασμα για να βρεί τον εαυτό του

O Aπόλλωνας χρειάζεται ένα ξέσπασμα για να βρεί τον εαυτό του

By on 25 Οκτωβρίου, 2019 0 454 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στο 50-50, είναι το ντέρμπι της Λεμεσού, παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες και συγκυρίες που δεν μπορείς να προβλέψεις πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Πάντα υπάρχει το στοιχείο του απροβλέπτου. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να μπορέσουμε αύριο σε ένα τοπικό ντέρμπι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να παλέψουμε για το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά τις απώλειες στο ξεκίνημα; «Η πίεση είναι μέρος της καθημερινότητας  μιας μεγάλης ομάδας. Είμαστε επηρεασμένοι από το ξεκίνημα αλλά δεν λυγίζουμε, έχουμε πίστη στην ομάδα  μας. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που περνά μια δύσκολη φάση και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να εξέλθουν από την δύσκολη κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει. Μας λείπει η έλλειψη καθαρού μυαλού απέναντι από το αντίπαλο γκολποστ και σε αυτό δούλεψε ο προπονητής μας, να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός Βασιλείου και Ψύχας και θα ξεκαθαρίσει η παρουσία των Γκακπέ, Αντωνιάδη και Περέιρα. Έκαναν προπονήσεις αλλά μέχρι να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αγώνα απέχει πολύ».

Μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό ο προπονητής είπε ότι με τις απώλειες που είχε η ομάδα δεν μπορεί να έχει στόχους: «Είπε την πραγματικότητα ο προπονητής. Θέλει να επαναφέρει την ομάδα στο καλό αγωνιστικό προφίλ που είχε επί μίας τριετίας στον πάγκο της και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Ο Απόλλωνα έχει ποδοσφαιριστές ποιότητας και με προσωπικότητα. Κάπου χρειάζεται ένα ξέσπασμα για να πάρει μπρος και η μηχανή».