2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Διπλό του ΑΠΟΕΛ & over 1.5 goals; Απόδοση 1.70 στην BET ON ALFA

By on 28 Οκτωβρίου, 2019 0 288 Views

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και το ΑΠΟΕΛ, ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Ματς που αρχίζει στις 19:00 και προσφέρεται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις, στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ενώ το ΑΠΟΕΛ πάει για το διπλό για να διατηρήσει το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα.

Με απόδοση 1.50, το ΑΠΟΕΛ προβάλλει σαν το φαβορί για τη νίκη, απόδοση 6 έχει ο άσος για νίκη της Νέας Σαλαμίνας, ενώ στο 3.85 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.60, το under 2.5 goals έχει απόδοση 2.15 και το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.70. Αν πιστεύετε ότι το ΑΠΟΕΛ θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη, με το ματς να είναι over 1.5 goals, η απόδοση είναι 1.70, ενώ αν πάρει τη νίκη το ΑΠΟΕΛ και το ματς είναι over 2.5 goals, η απόδοση είναι 2.05.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες τους κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.