1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΩΜΟΔΙΚΗΣ:Χαρούμενος για το χατ-τρικ αλλά η σκέψη μας στον Άρη

ΚΩΜΟΔΙΚΗΣ:Χαρούμενος για το χατ-τρικ αλλά η σκέψη μας στον Άρη

By on 28 Οκτωβρίου, 2019 0 442 Views

Ο Ανδρέας Κωμοδίκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής του ΑΣΙΛ στη μεγάλη νίκη επί της Καρμιώτισσας και γενικότερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 4ης αγωνιστικής με τα το χατ-τρικ που πέτυχε. Ήταν τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα σε τρεις συμμετοχές και όπως έγραψε και ο ΑΣΙΛ στα σόσιαλ μίντια «το πολυβόλο πήρε μπρος» συνοδεύοντας αυτή την φράση με μια φωτογραφία του Κύπριου επιθετικού.
Ο ίδιος ο Κωμοδίκης μίλησε στην εφημερίδα SPORTDAY για την μεγάλη εμφάνιση του και την σημαντική νίκη της ομάδας του.
Για την μεγάλη νίκη επί της Καρμιώτισσας:
 «Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι είχε φανταστική απόδοση η ομάδα από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αγωνίστηκαν στους έντεκα βασικούς, στις αλλαγές στο προπονητικό τιμ, ακόμα και στους φίλους της ομάδας που αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της νίκης».
Τι σημαίνουν για σένα αυτά τα τρία γκολ που πέτυχες; «Έκανα το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα μου. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα γιατί πήραμε και τους τρεις βαθμούς μέσα από αυτό το παιχνίδι. Βέβαια χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα μπορούσα να καταφέρω αυτό που κατάφερα στο παιχνίδι με τα τρία γκολ».
Για την συνέχεια: «Τώρα τελείωσε αυτό το παιχνίδι και πρέπει η προσοχή μας να στραφεί αποκλειστικά στο αμέσως επόμενο κόντρα στον Άρη. Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες».