3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σίλντεφελντ:Τα πάντα είναι τέλεια! Η ομάδα ξεκίνησε καταπληκτικά και όλοι έχουν ψηλές προσδοκίες

Σίλντεφελντ:Τα πάντα είναι τέλεια! Η ομάδα ξεκίνησε καταπληκτικά και όλοι έχουν ψηλές προσδοκίες

By on 30 Οκτωβρίου, 2019 0 495 Views

Τα πάντα είναι τέλεια ήταν το αφοπλιστικό σχόλιο του Σίλντεφελντ για τη φετινή χρονιά της Ανόρθωσης, σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της Ρωσίας.

Το σχόλιο του για την ομάδα της Αμμοχώστου και την Κύπρο:  «Τα πάντα είναι τέλεια! Η ομάδα ξεκίνησε καταπληκτικά και όλοι έχουν ψηλές προσδοκίες αυτή τη χρονιά. Επιπρόσθετα ο καιρός είναι καταπληκτικός. Ναι είναι ζέστη, αλλά μπορείτε να φανταστείτε πόση ζέστη κάνει το καλοκαίρι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις, όμως προηγουμένως ήμουν στην Ελλάδα με το ίδιο κλίμα έτσι το έχω συνηθίσει.»

Για το γεγονός πως υπάρχουν τέσσερις Γεωργιανοί στην ομάδα και εάν αρχίσουν να μαθαίνουν Γεωργιανά: «Αν έρθει ακόμη ένας Γεωργιανός, σίγουρα θα αρχίσουμε να διδασκόμαστε Γεωργιανά. Για το ότι είναι 4 οι Γεωργιανοί είναι καθαρά επιλογή του προπονητή. Καλεί ποδοσφαιριστές που τους ξέρει και τους πιστεύει. Επικοινωνούμε πολύ καλά με όλους και έχω μόνο θετικές εντυπώσεις.»

Επίσης ο Σίφο ρωτήθηκε και για το γεγονός πως η Αμμόχωστος τελεί υπό κατοχή εάν η Ανόρθωση αποτελεί φάρο επιστροφής στην Αμμόχωστο, με τον Κροάτη στόπερ να αναφέρει: «Σίγουρα!  Είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό, όμως ελπίζω μία μέρα όλα θα είναι εντάξει και ο κόσμος θα μπορεί να γυρίσει στα σπίτια του. Το ίδιο και η Ανόρθωση. »