3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Η Λεβάντε έβαλε φρένο στην Μπάρτσα(3-1)

By on 2 Νοεμβρίου, 2019 0 304 Views

Η Λεβάντε ήταν εντυπωσιακή, έβαλε φρένο με εντυπωσιακό τρόπο στο σερί της Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε εύκολα 3-1 εντός έδρας.

Χαστούκι. Πολύ ηχηρό μάλιστα. Με τρόπο που θύμισε εκείνη την ιστορική ανατροπή της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Η Μπαρτσελόνα δέχθηκε ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στον εγωισμό της στο «Σιουτάτ», έδειξε ότι και φέτος είναι τρωτή, έχει αρκετά σημεία πάνω στα οποία μπορεί να πατήσει ο αντίπαλος.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα (38’, 0-1), σε ένα πέναλτι στο οποίο υπήρχε οφσάιντ του Γκριεζμάν που δεν καταλογίστηκε, όμως η Μπαρτσελόνα δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Η αναγκαστική αλλαγή του Λουίς Σουάρες (40’) έκανε τα πράγματα ακόμα πιο… ύποπτα, όμως ουδείς φανταζόταν αυτό που ερχόταν.

Η γενναία Λεβάντε πίεσε ψηλά, έδωσε ότι είχε και δικαιώθηκε. Μέσα σε ένα οκτάλεπτο (60’, 63’, 68’) πέτυχε τρία γκολ με Καμπάνια, Μπόρχα Μαγιοράλ και Ραντόγια, δεν λύγισε στην πίεση και πήρε μία σπουδαία νίκη (3-1) απέναντι στους Καταλανούς που παρέπαιαν στην επανάληψη, όπου είχαν ορθώς ακυρωμένο γκολ του Μέσι (μέσω VAR) για οφσάιντ του Γκριεζμάν.

Μία απογοητευτική εικόνα για τους Καταλανούς, καμπανάκι συναγερμού για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν νιώθει και πολύ βολικά στην θέση του.