1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΛ:Μας έλειψε το γκολ, τίποτα άλλο.Δεν ήταν άσχημο το ποδόσφαιρο που παίξαμε

ΝΤΟΛ:Μας έλειψε το γκολ, τίποτα άλλο.Δεν ήταν άσχημο το ποδόσφαιρο που παίξαμε

By on 2 Νοεμβρίου, 2019 0 458 Views

Οι δηλώσεις του Τόμας Ντολ στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το 0-0 του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ

“Είδα πολύ πολύ απογοητευμένους παίκτες στα αποδυτήρια… Όταν κάνεις καλή προσπάθεια και δεν κερδίζεις δεν είναι αρκετό. Στα τελευταία 30 μέτρα κοντά στην εστία του αντιπάλου χρειαζόμασταν περισσότερη δύναμη. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σαλαμίνα είδαμε ότι είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι. Σήμερα ήταν το επόμενο βήμα.

Είμαι χαρούμενος που όλοι τα έδωσαν όλα, δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς στα χέρια μας αλλά ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά”.

-Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν είναι ευχαριστημένος από το θέαμα. Θα κάνετε κάποιες αλλαγές την Πέμπτη; “Νομίζω ότι αν δείτε ποδόσφαιρο σε άλλα γήπεδα, δεν ήταν κακή εμφάνιση η σημερινή… Είχαμε καλή απόδοση. Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες αλλά τεχνικό παιχνίδι. Τώρα δεν μπορώ να πω ποιοι παίκτες θα είναι στο γήπεδο την Πέμπτη. Πιστεύω ότι δεν ήταν κακό παιχνίδι. Καταλαβαίνω όταν ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος για παράδειγμα με τη Δόξα αλλά σήμερα ήταν καλή η εμφάνιση. Μας έλειψε το γκολ, τίποτα άλλο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό το πρωτάθλημα… Όταν βλέπεις ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ να βγαίνουν μπροστά, δεν είναι άσχημο ποδόσφαιρο. Δεν είδαμε ομάδες με δέκα παίκτες πίσω. Ας είμαστε ειλικρινείς για το ποδόσφαιρο, όχι να λέμε αυτά τα πράγματα”.