2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ακάθεκτη η Κυρία.Με τεσσάρα στην κορυφή.

By on 3 Νοεμβρίου, 2019 0 387 Views

Η Ανόρθωση έκαμψε και την αντίσταση του Ολυμπιακού μέσα στο Α.Παπαδόπουλος και με νίκη 4-0 παρέμεινε αήττητη στην κορυφή με 17 βαθμούς και με αγώνα λιγότερο από την δεύτερη Ομόνοια.Σκόραραν οι Ντούρις,Κατσιαράβα και φυσικά ο Ράγιος που πέτυχε δυο και έδωσε την ασίστ στο πρώτο.Σκόραρε και ο τρίτος φορ ,ο Σαντίκ που μπήκε αλλαγή αλλά το καθαρό γκολ ακυρώθηκε από τον βοηθό διαιτητή Ξενοφώντος ο οποίος δεν υπέδειξε οφσάιντ στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης .Στο 90 ‘ ο ίδιος ακύρωσε κακώς κανονικό γκολ του Καλτσά που έφυγε από κανονική θέση και πλάσαρε για να υποδειχθεί λανθασμένα και με καθυστέρηση οφσάιντ.

Η Ανόρθωση αν και μέχρι το 2-0 δεν ήταν άνετη είχε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα και άμυνα της δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία του Λόρια.Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε και είχε μαχητικότητα αλλά μετά το 2-0 έχασε την ισορροπία του και η Ανόρθωση επιβλήθηκε πλήρως έχοντας και ανανεωμένες δυνάνεις απο τις αλλαγές.Πέντε χιλιάδες φίλοι της Κυρίας χειροκρότησαν και αποθέωσαν στο τέλος τον Κετσπάγια και τους παίκτες του που για άλλη μια φορά έδειξαν ότι φέτος έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους και δίκαια ψηλές προσδοκίες

2΄ Απείλησε η Ανόρθωση. Ο Εγγλέζου έκανε την συρτή μπαλιά από αριστερά και προτού βάλει την προβολή ο Καλτσάς έβαλε το πόδι ο Κίκο και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κίρεφ.

7΄ Σέντρα-σουτ του Κίκο, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λόρια.

8΄ Καλή ευκαιρία για την Ανόρθωση από στημένο. Ο Ράγιος εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Σιλντενφελντ πιο ψηλά από όλους έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο Κίρεφ και απέκρουσε την μπάλα.

18΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Ανόρθωση με τον Ντούρις. Ο Ράγιος έβγαλε μόνο τον Ντούρις ο οποίος έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο Κίρεφ, η μπάλα δεν έφυγε από την φάση και ο Σλοβάκος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

27΄ Σουτ του Αγιτέ, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Λόρια.

35΄ Τεράστια ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Γκαλίτσιος από πολύ κοντά έκανε το πλασέ αλλά ο Κίρεφ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

49΄ Σουτ του Ζαχαρίου πάνω από τα δοκάρια.

53΄ ΓΚΟΛ. 2-0. Ο Γκαλίτσιος έδωσε στον Καλτσά που έκανε το γύρισμα και ο επερχόμενος Κατσαράβα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Η επαναληπτική προβολή δείχνει τον Καλτσά εκτεθειμένο την στιγμή που πήρε την πάσα από τον Γκαλίτσιο και έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ από τον β΄ βοηθό Χαράλαμπος Ξενοφώντος.

73΄ ΓΚΟΛ. 3-0. Τρίτο γκολ για την Ανόρθωση με τον Ρούμπεν Ράγιος. Πήρε την ασίστ από τον Ντούρις και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα τιμωρόντας το λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού

77΄ Ακυρώνεται λανθασμένα γκολ του Σαντίκ για οφσάιντ. Ο Φινλανδός δεν ήταν εκτεθειμένος αλλά ο β΄ βοηθός Χαράλαμπος Ξενοφώντος σήκωσε το σημαιάκι.Ο Κάλτσάς που ήταν σε θέση οφσάιντ δεν είχε καμιά συμμετοχή στη φάση και ο Σαντίκ ήταν καλυμμένος τουλάχιστον δύο μέτρα.

87΄ ΓΚΟΛ. 4-0. Ο Ρούμπεν Ράγιος πετυχαίνει δέυτερο προσωπικό γκολ. Αρχικά τον ανέκοψε ο Ψάλτης αλλά με δέυτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

90′ Λανθασμένα ακυρώθηκε γκολ της Ανόρθωσης με τον Καλτσά. Ο Ελλαδίτης επιθετικός ήταν καλυμμένος.

OI 11ΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ.Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς, Σίλντενφελντ, Εγγλέζου, Κατσαράβα, Ράγιος, Ντούρις, Καλτσάς, Βργκοτς, Μαργκάσα (63΄ Νταουσβίλι)
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κοφί, Π.Αρτυματάς, , Βασιλακάκης, Σαντίκ, Μανθάτης, Χατζηβασίλη, Ιωάννου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π.Χριστοδούλου): Κίρεφ, Ψάλτης, Σαμπίνια (65΄ Ενόχ), Σιντιμπέ (46΄ Νάνι), Κίκο, Οικονομίδης, Βινίσιους, Ζαχαρίου, Μπιλάλ (58΄ Αζουλάο), Ντουβεντρού, Αγιτέ
Στον πάγκο: Μπάιζα,  Ροτζέριο, Ακόστα, Κα, Σωτηρίου, Κυριάκου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βινίσιους

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Νικόλας Νεοκλέους (Μιχ. Μαρίνου, Χ. Ξενοφώντος), Λ. Σωτηρίου (Χρ. Νικολαΐδης)
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 5.000