30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΧΑΊΛΟΒΙΤΣ:Με την Καραμπάχ πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο για τη νίκη

ΜΙΧΑΊΛΟΒΙΤΣ:Με την Καραμπάχ πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο για τη νίκη

By on 3 Νοεμβρίου, 2019 0 370 Views

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Ντράγκαν Μιχαίλοβιτς.

Για το παιχνίδι και την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Εμείς πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και στο μυαλό μας είναι πάντα η νίκη και ειδικά εντός έδρας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, είχαμε την κατοχή παίξαμε επιθετικά. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελευταία 30 μέτρα. Δημιουργήσαμε πολύ όμως χρειαζόμαστε καλύτερες πάσες για να πετύχουμε γκολ. Αν σκοράραμε ένα γκολ το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Θα σκοράραμε 2-3 γκολ όπως με τη Νέα Σαλαμίνα. Έπαιξαν άμυνα στο μισό γήπεδο. Με το ΑΠΟΕΛ όλοι κάνουν άμυνα με 10 παίκτες και δεν είναι εύκολο να πάρεις τη σωστή πάσα για να σκοράρεις. Βελτιώσαμε το ποδόσφαιρο μας αν παίζουμε έτσι σίγουρα θα πάμε στην κορυφή».

Που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα; Μένουν πάντα πίσω στα 60 μέτρα και προσπαθούμε να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς ή σέντρες. Κάποτε δεν μπορούμε να δούμε τον χώρο και δεν βρίσκουμε λύσεις για τους στράικερ μας να σκοράρουμε. Αυτό γίνεται με πολλές τοπ ομάδες. Παίξαμε με τον Άγιαξ και δεν σκόραρε, με τη Σεβίλλη και σκόραρε ένα γκολ όμως πήγαμε καλά. Κάποτε συμβαίνει σε εμάς, όμως πρέπει να βρούμε λύσεις γιατί θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με την Καραμπάχ: «Θέλουμε να κερδίσουμε, σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε καλύτερη ομάδα».