7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024

Τρίποντο ηρεμίας για τον Απόλλωνα

By on 3 Νοεμβρίου, 2019 0 475 Views

Σαφώς βελτιωμένος και με αλλαγές στο αρχικό σχήμα και πραγματοποιώντας την πιο πειστική φετινή του εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίωρο, ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Ένωσης στο «Τάσος Μάρκου». Οι γαλάζιοι της Λεμεσού ήταν καλύτεροι και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γκακπέ που πέτυχε το πρώτο γκολ, δημιούργησε το δεύτερο το οποίο πέτυχε ο Ζοάο Πέδρο έφτασαν σε άνετη επικράτηση. Ο Αγκίρε σφράγισε την καλή του παρουσία πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παράταξε την ομάδα του με 3-4-3 και η επιλογή του βγήκε, καθώς οι γαλάζιοι ήταν από το ξεκίνημα πολύ απαιτητικοί. Ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και στο 11’ άνοιξαν το σκορ με τον Γκακπέ.

Κυριάρχησαν μέχρι το ημίωρο, διάστημα στο οποίο μπορούσαν να έφταναν και σε άλλα γκολ, καθώς έφτιαξαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στη συνέχεια η Ένωση κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησε κάπως την κατάσταση.

Στην επανάληψη προσπάθησε η Ένωση να αντιδράσει, είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως ο Απόλλωνας στην πρώτη δική του αξιόλογη ευκαιρία πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τον Ζοάο Πέδρο στο 64’ και έγειρε για τα καλά την πλάστιγγα με το μέρος του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79’ με δυνατό σουτ του Αγκίρε.

OI 11ΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΝΠ (Γκ. Σιβιέρο): Πέτρου, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μιτρέφσκι, Θεοδώρου (70′ Θεοδώρου), Αμπαρτζουμιάν (70′ Σεπάνιακ), Μαϊσουράντζε, Κοσμά, Αγιρί (60′ Βαρέλα), Ριέρα, Ουντόζι.

Στον πάγκο: Γεωργίου, Σταρόκιν, Μουλαζίμη, Βαρέλα, Κουμής, Σεπάνιακ, Κουμής. Ρουσίας, Ροντρίγκες, Κολοκούδιας. 

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σ.Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Σάλαϊ, Γιούστε, Αγκίρε, Χάμπος, Μάρκοβιτς, Περέιρα (65′ Πίττας), Νσούε, Παπουλής (77′ Γιαννιώτας), Γκακπέ (83′ Σαρδινέρο).

Στον πάγκο: Δημητρίου, Σελίμοβιτς, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Σακέτι, Σαρδινέρο, Πίττας, Γιαννιώτας, Καρ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιτρέφσκι, Ουντόζι / Αγκίρε, Γκακπέ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τιμόθεος Χριστοφή (Π. Γεωργίου, Α. Μιχαηλίδης), Κ. Φωτίου (Α. Γεωργίου)
ΘΕΑΤΕΣ: 500 περίπου