15 Ιουνίου, 2024
  • 15 Ιουνίου, 2024

Η OPAP SPORTS LTD μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού

By on 4 Νοεμβρίου, 2019 0 588 Views

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σημαντική συμφωνία με χορηγό φανέλας για τη συνέχεια της χρονιάς, μία κίνηση που προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους μαυροπράσινους

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια της πολιτικής της για ενίσχυση του κυπριακού αθλητισμού και στήριξη σωματείων με πλούσια αθλητική δράση, η OPAP SPORTS LTD ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Στη βάση αυτής της συνεργασίας, το λογότυπο του OPAPBET θα κοσμεί το μπροστινό μέρος της φανέλας του ιστορικού σωματείου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Το OPAPBET είναι το στοιχηματικό παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε σε περισσότερα από 165 σημεία παγκύπρια και ΜΟΝΟ στα πρακτορεία της OPAP SPORTS LTD. Προσφέρει πάνω από 200 στοιχήματα ανά αγώνα, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα και εύκολα μέσα από τα σύγχρονα τερματικά μηχανήματα με οθόνες αφής και δυνατότητα Cash Out, απολαμβάνοντας την πιο τεχνολογικά προηγμένη στοιχηματική εμπειρία.

Τέλος, η OPAP SPORTS LTD εύχεται η συνεργασία με την ομάδα του Ολυμπιακού Λευκωσίας να συνοδευτεί μόνο με επιτυχίες και παράλληλα επαναδιατυπώνει τη δέσμευσή της για στήριξη του κυπριακού αθλητισμού».