30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Ο Απόλλωνας δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα,είναι τρομερή ομάδα

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Ο Απόλλωνας δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα,είναι τρομερή ομάδα

By on 4 Νοεμβρίου, 2019 0 447 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το παιχνίδι και τη νίκη επί της Ένωσης: «Κρατάμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ήταν εξαιρετική με ρυθμό, συνοχή, πάθος που μας έλειψε και καθαρό μυαλό. Αυτά τα στοιχεία με στέρησαν βαθμούς σε προηγούμενα παιχνίδι αλλά τα είχαμε χθες και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και αρκετό χαμένο έδαφος να καλύψουμε και γι’ αυτό πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Τι διαφορετικό είχε χθες ο Απόλλωνας σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια; «Όταν στην δεύτερη επίθεση σκοράρεις σίγουρα σου δίνει ώθηση και αυτοπεποίθηση. Όταν δεν κάναμε το 2-0 σε 3-4 περιπτώσεις και έκανε και μια ευκαιρία η Ένωση πήγαμε να αγχωθούμε αλλά όταν ήρθε το γκολ το δεύτερο πήραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, σε ανοικτούς χώρους και οι πολλές τελικές είναι το δείγμα για τις δυνατότητες του Απόλλωνα».

Ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Απόλλωνα; «Ήταν η καλύτερη αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν κακή η ομάδα και αδικείται από τους βαθμούς που πήρε με βάσει αυτά που έδωσε. Γι’ αυτό επιφορτίστηκε η ομάδα με πίεση και άγχος. Επαναλαμβάνω ότι απέχουμε πολύ από αυτά που θέλαμε να δούμε ότι ξεκινήσαμε».

**«Ο Απόλλωνας δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα, ο Απόλλωνας είναι τρομερή ομάδα. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, χάσαμε αρκετό έδαφος και πρέπει να είμαστε συνεπείς από δω και πέρα για να καλυφθεί αυτό το έδαφος».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν επί μονίμου βάσεως. Όποιος βρεθεί στην ημέρα του θα πάρει το παιχνίδι. Έχουμε χρόνο, θα δούμε και τους τραυματίες. Τα δεδομένα είναι καλύτερα για τον Ζελάγια, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ρομπέρζ».

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση: «Ο Αγκίρε ήταν καλός, ο Μάρκοβιτς και ο Νσούε έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι, ο Γκακπέ, ο Μολ μα κράτησε στο 1-0 και ο Πίττας που έπαιξε σαν αλλαγή. Αν εξαιρέσουμε τον Φακούντο από τον οποίο λείπε ο ρυθμός, η ομάδα ήταν σε καλή ημέρα αλλά λέω ξανά ότι είμαστε πολύ πίσω από αυτά που θέλουμε».

Γενικότερα για την συνέχεια: «Υπάρχει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε πάθος και αυτοπεποίθηση. Μετά τη νίκη και την καλή εμφάνιση θα βελτιωθούν πράγματα αλλά δεν σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα και αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες».