2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην Ανόρθωση σκέφτονται μόνο τη Νέα Σαλαμίνα.Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό

Στην Ανόρθωση σκέφτονται μόνο τη Νέα Σαλαμίνα.Θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό

By on 4 Νοεμβρίου, 2019 0 440 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη μεγάλη νίκη της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και για την συνέχεια.

Για την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Θέλαμε να δείξουμε συνέχει και συνέπεια. Αυτό είδαμε να γίνεται και το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν μετρούσαν και τα άλλα δύο κανονικά γκολ που πετύχαμε. Είναι σημαντικό που η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και απέναντι σε καλούς αντιπάλους να παίρνει νίκες με τέτοια σκορ. Είναι και το γεγονός ότι πετύχαμε αρκετά γκολ τα οποία έρχονται από πολλούς ποδοσφαιριστές. Συνεχίζει και ο Ράγιος όπως άρχισε το πρωτάθλημα. Όταν ο προπονητές τον χαρακτήρισε ηγέτη, τα λόγια από εμάς περισσεύουν».

Για την συνέχεια: «Υπάρχει μπόλικος δρόμος μέχρι το τέλος. Εμείς κρατάμε την διάθεση των παικτών, το καλό ποδόσφαιρο, τις νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την εικόνα της Ανόρθωσης: «Η εικόνα της ομάδας μας είναι η καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα με την μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια θα κατακτήσει τον τίτλο. Εμείς μένουμε για την ώρα στο καλό ξεκίνημα και βλέπουμε το ντέρμπι της Αμμοχώστου σε μια δύσκολη έδρα».

Για τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι μια ομάδα εξαιρετικά επικίνδυνη και με έναν πολύ καλό προπονητή όπως ο Σάββας Πουρσαιτίδης. Είναι ξεχωριστά αυτά τα παιχνίδια  με τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Αρχίζει η προετοιμασία γι’ αυτό το ματς και ο μοναδικός σκοπός είναι η νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτά τα ντέρμπι θυμίζουν την πόλη μας και ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις μάχες για επιστροφή».

Για τον Ρούμπεν Ράγιος: «Θα κάνω ιδιαίτερη μνεία για το πώς ένιωσε και την προσπάθεια να πετύχει δύο γκολ, ένα για την γυναίκα του και ένα για την νεογέννητη κόρη του. Ήταν έντονα τα συναισθήματα που ένιωθε από το ξεκίνημα του αγώνα. Η ευτυχία του εκτοξεύτηκε αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και κράτησε και ο ίδιος την ομάδα στην κορυφή. Όταν οι ποδοσφαιριστές είναι ευτυχισμένοι βγαίνει και στο γήπεδο».

Για τον τραυματισμό του Μαργκάσα: «Έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα».