2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Με Ματ νέο τρίποντο για την Ομόνοια(1-0 την ΑΕΛ)

By on 9 Νοεμβρίου, 2019 0 22469 Views

Το γκολ του Ματ Ντάρμπισαϊαρ μόλις στο 3’έκρινε το ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ. Οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0, πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη τους νίκη ενώ η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.Ήταν το 6ο γκολ του Άγγλου στο πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη στο Α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο θα μπορούσε να εδραίωνε το προβάδισμα της αφού έχασε μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μποτεάκ στο 30’ και το τετ α τετ του Ντάρμπισαϊαρ στο 34΄.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, η ΑΕΛ ανέβασε απόδοση κι έγινε πιο απαιτητική και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τον Ιβάν Κάρλος με κεφαλιά να βλέπει τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Έφτιαξε και άλλες προϋποθέσεις η ομάδα της Λεμεσού, ενώ τις δικές της καλές στιγμές είχε και η Ομόνοια, όμως δεν άλλαξε τίποτα και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

84′ Ο Κακουλής έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Βοζίνια, ο Μποτεάκ προσπάθησε να σκοράρει αλλά έκοψαν πριν τη γραμμμή τέρματος οι αμυντικοί της ΑΕΛ σε κόρνερ.

83′ Σουτ του Γκαζαριάν, ο Φαμπιάνο έδιωξε σε κόρνερ.

74′ Κεφαλιά από τον Αντρέ Τεξέιρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Αγκάνοβιτς, η μπάλα έφυγε έξω.

57′ Δυνατό σουτ του Γερολέμου εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε έξω.

47′ Κεφαλιά του Ιβάν Κάρλος, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι για να χαθεί η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ.

42΄Εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο, απέκρουσε ο Βοζίνια.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια, με τον Βοζίνια να αποκρούει το πλασέ του Ντάρμπισαϊαρ μετά από μπαλιά του Τιάγκο.

30′ Δοκάρι για την Ομόνοια, σε εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ αφού πρώτα η μπάλα βρήκε σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

21′ Σουτ του Χάρη Κυριάκου, η μπάλα έφυγε έξω.

14′ Νέα λανθασμένη υπόδειξη του Χαράλαμπου Γεωργίου, που ανέκοψε τον Λέζιακς για οφ σάιντ, με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας να καλύπτεται από τους αμυντικούς της ΑΕΛ.

13′  Σουτ του Γερολέμου εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Φαμπιάνο.

3′ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά συμπαίκτη του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. 6ο φετινό γκολ για τον Άγγλο φορ και τρίτο συνεχόμενο καθώς σκόραρε δύο φορές στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό. Η επαναληπτική προβολή δείχνει τον σκόρερ της Ομόνοιας λίγο πιο μπροστά από τους αμυντικούς της ΑΕΛ και έπρεπε να υποδειχτεί σε θέση οφ σάιτ από το βοηθό διαιτητή Χαράλαμπο Γεωργίου. 

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπέργκ): Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς, Τιάγκο, Β. Γκόμες, Ορτέγα (80′ Κακουλής), Μποτεάκ (90’+1′ Χούμποτσαν), Γκόμεθ, Ντάρμπισαϊαρ.

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Χούμποτσαν, Περέιρα, Μανρίκε, Κούσουλος, Κατελάρης, Εζρά, Χριστοφή, Κακουλής. 

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, A. Τεξέιρα, Κυριάκου, Ράσο, Γουίλερ, Ζντραβκόφσκι, Αγκάνοβιτς (83′ Παντελή), Γερολέμου (62′ Γκαζαριάν), Μαέ, Αντωνίου, Κάρλος (70′ Μαρκόσκι) 

Στον πάγκο: Πρόσεκ, Mαρκόσκι, Αβραάμ, Γκαζαριάν, Δ. Αβραάμ, Καψός, Νιλς Τεσέιρα, Παντελή

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ορτέγα / Γουίλερ, Κάρλος, Γερολέμου

ΘΕΑΤΕΣ: 
7780 εισιτήρια
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: 
Τιμόθεος Χριστοφή (Χαράλαμπος Γεωργίου, Παύλος Γεωργίου) Γ. Αναστασίου (Χ. Νικολαίδης)