4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Πήρε ανάσα με τριάρα η Μ.Γιουνάιτεντ

By on 10 Νοεμβρίου, 2019 0 332 Views

Με οδηγό το δίδυμο Ράσφορντ-Μαρσιάλ και καλό πρόσωπο ανασταλτικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε άνετο «τρίποντο» επικρατώντας της Μπράιτον με 3-1, την προσπέρασε στην βαθμολογία και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Premier League.

Μετά από αρκετό καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Μπράιτον και έφτασε σε απόσταση ενός βαθμού από την πεντάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στα πρώτα 19′ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στη Μπράιτον. Ο Ράσφορντ είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 15′ αλλά ο Ράιαν με εντυπωσιακή απόκρουσε κράτησε το μηδέν. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ σκόραρε με σουτ του Περέιρα έπειτα από πάσα του Μαρσιάλ ενώ, ο Πρόπερ μετά από φάουλ και φάση διαρκείας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο 64ο λεπτό η Μπράιτον κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με κεφαλιά του Ντανκ μετά από κόρνερ του Γκρος, όμως η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν αιφνιδιάστηκε και δύο λεπτά μετά έκανε το 3-1, με τους Μαρσιάλ και Ράσφορντ να συνεργάζονται και τον Άγγλο με πολύ ωραίο σουτ νίκησε την άμυνα και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. 

Βέβαια η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να κάνει το 4-1 όμως, ο Ράσφορντ έχασε απίθανη ευκαιρία καθώς σε κενό τέρμα μετά από γύρισμα του Τζέιμς έστειλε τη μπάλα άουτ. Με αυτό το τρίποντο η Γιουνάιτεντ έφτασε στην 7η θέση και στο -1 από την 5η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ βρίσκεται ισόβαθμη με την Γουλβς που επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Άστον Βίλα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουαν-Μπισάκα, Ουίλιαμς, Περέιρα, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Μπράιτον (Πότερ): Ράιαν, Ντάφι, Ντανκ, Μοντόγια, Μπερν, Στέφενς, Τροσάρ, Πρόπερ, Αλσάτε, Μοπέ, Κόνολι