2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Γρήγορα και άνετα το ΑΠΟΕΛ

By on 23 Νοεμβρίου, 2019 0 1998 Views

To ΑΠΟΕΛ σκόραρε νωρίς και δεν είχε δυσκολία να φθάσει σε μια άνετη νίκη με 3-0 επί της Πάφου που αναμλενει εξαλίξεις με νέο προπονητή .Από τη στιγμή που ήρθε νωρίς το πρώτο γκολ έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για το ΑΠΟΕΛ που δεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να φθάσει στη νίκη ενώ ήρθε σε επαφή ξανά με τα δίκτυα μετά από αρκετό καιρό και ο Τάμαρι έτσι οι γαλαζοκότρινοι πάνε στο ντέρμπι με την Ομόνοια άηττητοι και με καλή ψυχολογία ενώ πετούν για το Λουξεμβούργο με στόχο τη νίκη έχοντας την καλύτερη διάθεση για να πετύχουν το στόχο.

Οι γαλαζοκίτρινοι» κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με τον Τάμαρι σε εξαιρετική βραδιά, κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο.
Ο Χαλένιους άνοιξε το σκορ στο 8΄, με τον Τάμαρι να διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του στο 38΄. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 58΄ με κεφαλιά του Σάβιτς.
Στους 17 βαθμούς έφτασε το ΑΠΟΕΛ που ανέβηκε στην 3η θέση. Αντίθετα, η Πάφος με 9 βαθμούς, βρίσκεται στην 9η θέση.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Ντολ): Μπέλετς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Μιχαΐλοβιτς, Βιντιγκάλ, Σόουζα (65΄ Άλεφ), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι (65΄ Εφραίμ), Τάμαρι, Χαλένιους (80΄ Μπέζιακ)
Στον πάγκο: 
Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Μερκής, ΑλωνεύτηςΠΑΦΟΣ (Τζέρεμι Στιλ): Ρούντκο, Σιρόκ, Αραγιούρι, Λαφράνς, Βαλεριάνος, Πάνος, Γουίλιαμς (88΄ Λελιούκιν), Μπεσάρα, Φιλιώτης, Βα (72΄ Καμπράλ), Νέμετς (80΄ Κωνσταντίνου)
Στον πάγκο:
 Πέτρου, Γκοντάρντ, Αντωνίου, Σάνι, ΝτούποφΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μάριος Δημητριάδης – Μιχάλης Μαρίνου), 4ος: Λούκας Σωτηρίου, Παρ.: Μάριος Τσαγγάρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόουζα, Ιωάννου, Βιντιγκάλ (3η) / Αραγιούρι, Γουίλιαμς
ΓΗΠΕΔΟ: 
ΓΣΠ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4.081 (75 από τους φίλους της Πάφου)