30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Τότεναμ άρχισε αντεπίθεση με τον Μουρίνιο.Κέρδισε 3-2 εκτός την Γ.Χαμ(προηγήθηκε 3-0)

Η Τότεναμ άρχισε αντεπίθεση με τον Μουρίνιο.Κέρδισε 3-2 εκτός την Γ.Χαμ(προηγήθηκε 3-0)

By on 23 Νοεμβρίου, 2019 0 320 Views

Νέα εποχή Μουρίνιο στους Spurs και… τρία γκολ! Οι Spurs πήραν το λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας (3-2), έδωσαν στον Πορτογάλο την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, ενώ… στέλνουν τον Πελεγκρίνι στην πόρτα της εξόδου!  Η Τότεναμ του Μουρίνιο ήταν αποφασισμένη, αφοσιωμένη στο πλάνο της για… 80 λεπτά, σκληρή ανασταλτικά και πήρε την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 17 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και ονειρεύονται αντεπίθεση!

Το ματς

Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ, με τον επόπτη όμως να σηκώνει τη σημαία και τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ. Η Τότεναμ είχε την κατοχή πίεζε αλλά δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36ο λεπτό του αγώνα ο Ντελέ Άλι πάσαρε στον Σον, με τον τελευταίο να κάνει ένα ωραίο πλασέ και τον Μουρίνιο να ξεσπάει σε πανηγυρισμούς στον πάγκο. Μόλις 7 λεπτά αργότερα ο Ντελε Άλι έκανε την πάσα με τακουνάκι στον Σον, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Λούκας έκανε το 0-2.


Η Τότεναμ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου «κλείδωσε» τη νίκη στο 49ο λεπτό του αγώνα με τον Κέιν να σκοράρει και να κάνει το 0-3. Από το σημείο εκείνο και έπειτα η Τότεναμ έριξε ταχύτητα, με την Γουέστ Χαμ να ανεβάζει την απόδοση της.

Τελικά η Γούεστ Χαμ μείωσε σε 1-3 στο 73ο λεπτό του αγώνα. Στο 90ο λεπτό του αγώνα η Γουέστ Χαμ πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο σωστά ακυρώθηκε. Το 2-3 για τους γηπεδούχους έγινε στο 97΄με τέρμα του Ογκμπόνα. 

Η νίκη αυτή είναι η πρώτη για την Τότεναμ μετά από 5 ματς, λίγες μόνο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.