4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Το Χάρηκε ο Ολυμπιακός.(0-0 με την ΑΕΛ στο Τσίρειο)

By on 24 Νοεμβρίου, 2019 0 5629 Views

Μετά από ένα μέτριο αγώνα ΑΕΛ και Ολυμπιακός συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 0-0 στο Τσίρειο στάδιο. Αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους περισσότερο τους μαυροπράσινους που έφυγαν με ένα πολύτιμο βαθμό από μια δύσκολη έδρα, ενώ η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία μέσα στην έδρα της να επιστρέψει στις νίκες και να δημιουργήσει καλύτερα δεδομένα για τη συνέχεια.

Το μόνο αξιόλογο που παρουσίασε το ματς στο Τσίρειο ήταν ουσιαστικά ένα τρίλεπτο προς το τέλος του Α’ ημίχρονου, όπου η ΑΕΛ έφτιαξε καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησε. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αναγκαστικές αλλαγές αφού έφυγαν τραυματίες από το γήπεδο οι Ενόχ και Μπιλάλ και επηρεάστηκε στην απόδοση του.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να μένουν χωρίς γκολ και να παίρνουν από ένα βαθμό. Η ΑΕΛ ζήτησε δύο πέναλτι στο 47’ και στο 52’ και φάνηκε ότι υπήρχε ανατροπή του Μαέ από τον Σωτηρίου στην πρώτη φάση και σπρώξιμο του Αβραάμ από τον Ψάλτη στη δεύτερη.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Γουίλερ, Ν.Τεσέιρα , Α.Τεσέιρα, Ράσο, Αβραάμ (70′ Τόρες), Ζτραβκόφσκι, Γερολέμου, Αγκάνοβιτς, Αντωνίου, Μάε (65′ Χουράδο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Ενόχ (28΄ Οικονομίδης), Βινίσιους, Ντουβεντρού, Ζαχαρίου, Σωτηρίου, Μπιλάλ (65′ Κα), Αγιτέ(85′ Παχίπης)