2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ:Μόνο Ντουντελάνζ μέχρι την Πέμπτη.Μετά η Ομόνοια…

ΑΠΟΕΛ:Μόνο Ντουντελάνζ μέχρι την Πέμπτη.Μετά η Ομόνοια…

By on 25 Νοεμβρίου, 2019 0 1965 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το Fan Day που έγινε στον Αρχάγγελο: «Είναι το ραντεβού που γίνεται κάθε χρόνο που δυναμώνει περισσότερο την σχέση του κόσμου με την ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εδώ και έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κόσμο. Είχαμε και την διεξαγωγή τουρνουά e-sports και γενικότερα αυτό που μας μένει είναι το αίσθημα της ικανοποίησης και η ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο ο οποίος μας έδειξε πόσο δεμένος είναι με την ομάδα και πόσο πιστεύει στην ομάδα»

Προηγήθηκε η νίκη επί της Πάφου: «Το παιχνίδι με την Πάφο ήταν ένα από εκείνα τα ματς που στο τέλος της ημέρας μας άφησε συνολικά ικανοποιημένους. Ήταν μια καλή αγωνιστική εμφάνιση, μια δίκαιη νίκη. Το ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Αν αφαιρέσουμε το διάστημα 20-45 στο οποίο αναφέρθηκε και ο προπονητής, ήμασταν πολύ καλοί. Όταν προηγηθούμε, είτε χαλαρώνουμε ,είτε αγχωνόμαστε. Χρειάστηκε και ο Μπέλετς να κάνει κάποιες επεμβάσεις. Στην επανάληψη όταν βάλαμε δεύτερο γκολ κυριαρχήσαμε πλήρως και μπήκαμε με το δεξί σε ένα δύσκολο πρόγραμμα».

Για τον Πάβλοβιτς: «Εμφάνισε πυρετό κατά την διάρκεια της ημέρας του αγώνα και προτιμήθηκε να απομονωθεί, να μην έχει επαφή με τους υπόλοιπους. Έλειπε και  από το Fan Day. Είναι κάτι το οποίο θα αντιμετωπιστεί άμεσα και δεν θα κοστίσει οποιαδήποτε συμμετοχή του για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για τις δηλώσεις του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη για το ματς με την Ντουντελάνζ, για το παιχνίδι με την Ομόνοια και για την κάρτα φιλάθλου: «Θα αρχίσω από το τελευταίο. Εμείς για ακόμα μια φορά μετά και από την επιστολή της ΑΕΛ επαναφέραμε το θέμα της κάρτας. Αναγνωρίζεται από όλους ότι πρέπει να διορθωθούν αρκετά πράγματα. Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι έχουν την δυνατότητα να αντιληφθούν αυτά που λέμε και να διορθώσουν κάποια από αυτά όσο πιο σύντομα γίνεται. Το πιο περίεργο είναι ότι στην συνεδρία της βουλής που πήγαμε και εμείς διαπιστώθηκαν κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν και αδυνατούμε να αντιληφθούμε γιατί τα πάντα έχουν σταματήσει. Ελπίζουμε ότι σύντομα κάποια στιγμή θα πάρουμε απάντηση. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν σημαντικά θέματα που τρέχουν αλλά την ίδια ώρα φτάσαμε σχεδόν στο τέλος του α΄ γύρου. Ενώ είχαμε πει να το συζητήσουμε μέσα στο καλοκαίρι δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όσον αφορά τις άλλες δηλώσεις του προέδρου, σαφώς και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Πρέπει να προσηλωθούμε 100% στον αγώνα της Πέμπτης και μετά θα έχουμε κάποιες μέρες να δούμε και το παιχνίδι πρωταθλήματος».

Το ΑΠΟΕΛ πάει με καλές προϋποθέσεις στο Λουξεμβούργο, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και έχει και την εμπειρία να τα καταφέρει: «Αυτό το οποίο συνεχώς επισημαίνω είναι ότι αγωνιζόμαστε σε έναν όμιλο που μια ομάδα εξασφάλισε πρόκριση και οι άλλες τρεις μπορούν να την διεκδικήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν όλοι. Κατανοώντας ότι πάμε να αγωνιστούμε σε μια έδρα ιδιαίτερων συνθηκών θα χρειαστεί προσοχή. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα. Θα είναι ένα γήπεδο το οποίο δεν θα έχει αγγίξει καμιά ομάδα και όλα αυτά πρέπει να τα έχουμε στα υπόψην μας. Εμείς κάναμε όλες τις ενέργειες που έπρεπε. Θα γίνει και η διάσκεψη τύπου στο στάδιο αυτό, άρα θα περάσουμε λίγο χρόνο στο γήπεδο αυτό. Μέσα από τις δηλώσεις του Ντε Βισνέντι φαίνεται ότι αναγνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Και η Ντουντελάνζ με δύο νίκες μπορεί να προκριθεί».