2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προσηλωμένη στο στόχο με πάθος η Ανόρθωση.Θα είναι έτοιμος ο Μαργκάσα με την ΑΕΚ

Προσηλωμένη στο στόχο με πάθος η Ανόρθωση.Θα είναι έτοιμος ο Μαργκάσα με την ΑΕΚ

By on 25 Νοεμβρίου, 2019 0 4630 Views

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104,0 έκανε ο ε.τ. της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας για τη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Εθνικού, αλλά και για τη συνέχεια. Οι τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Η επικράτηση ήρθε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να βάλουμε τις βάσεις. Ελέγξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ. Ήταν καλή ακόμη και η εμφάνιση, επιβλητική επί ενός αντιπάλου που ίσως να έκανε μόλις δύο τελικές και στη μία σκόραρε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό και επιστρέψαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα».

Για τον κόσμο: «Είναι ευχάριστο που έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και όχι μόνο είναι δίπλα μας αλλά πιστεύει στην ομάδα. Ελπίζουμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Αν νομίζει κανείς ότι λόγω των θεμάτων της ΑΕΚ θα έχει μικρότερο βαθμό δυσκολίας πρέπει να το ξεχάσει. Η ΑΕΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, έχει και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθληματος, τον Τρισκόφσκι, μαζί με τον Ράγιος. Εμείς θα πάμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, αλλά σε ένα ντέρμπι θα χρειαστεί περισσότερο πάθος, συγκέντρωση και προσήλωση».

Για τα αγωνιστικά: «Θα πρέπει να δούμε την κατάσταση του Μαργκάσα. Ένα μικρό σφίξιμο ένιωσε ο Μανθάτης και τον άφησε προληπτικά εκτός αποστολής. Δεν είναι κάτι ικανό να τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι και οι δύο θα προλάβουν το παιχνίδι».