21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Ο κόσμος του Απόλλωνα, δεν έρχεται στο γήπεδο για την απώλεια του τίτλου 2017-2018

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Ο κόσμος του Απόλλωνα, δεν έρχεται στο γήπεδο για την απώλεια του τίτλου 2017-2018

By on 26 Νοεμβρίου, 2019 0 5007 Views

Σε δηλώσεις του στον SuperSportFM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Κίρζη στο ΡΙΚ για κλοπή πρωταθλήματος.
«Ο κ. Κίρζης δεν είχε προσδιορίσει καμία ομάδα, κανένα άτομο. Ο κόσμος του Απόλλωνα, δεν έρχεται στο γήπεδο για ένα και μόνο λόγο. Την απώλεια του πρωταθλήματος 2017-2018. Αν θεωρούσε ότι ευθυνόταν η διοίκηση για αυτή την απώλεια, δεν θα ήμασταν εδώ. Είχαν γίνει πάρα πολλά γεγονότα που μας στέρησαν το πρωτάθλημα. Είχε εκφράσει αυτό το συναίσθημα. Δεν έχει προσδιορίσει ούτε το ΑΠΟΕΛ, ούτε κάποιο πρόσωπο, ούτε κανένα. Γιατί πρέπει να είναι ένας ή να είναι κάποιοι; Δεν είπαμε ούτε ομάδα, ούτε πρόσωπα, ούτε σύλλογο. Σε μια χρονιά, είναι πολλά τα γεγονότα που μπορούν να συμβούν. Δεν φοβόμαστε και δεν έχουμε να δικαιολογηθούμε σε κανένα. Αν ήταν ένας σύλλογος, ή ένα γεγονός θα το έλεγε ο κ. Κίρζης».
Για τη νίκη κόντρα στη Δόξα: «Η ομάδα ήταν εξαιρετική για ένα 70λεπτο. Μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν ευστόχησε σε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ ο Γιαννιώτας, ενώ είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Ήταν φυσιολογικό στο τέλος να μας κυριεύσει το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Λίγο έλειψε χθες, η Δόξα, να μας πάρει τους βαθμούς. Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία. Παίζουμε κάθε βδομάδα με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με τη Δόξα και θα δούμε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα».
Για το ότι θα μπορούσε να στοιχίσει το γεγονός ότι η ομάδα δεν καθάρισε το παιχνίδι νωρίτερα: «Είδαμε πολλές φορές το χθεσινό σενάριο. Με την Ομόνοια, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και πήραμε το βαθμό. Με τον Εθνικό, έκαναν μια τελική και μας κέρδισαν. Με την ΑΕΛ είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι και χάσαμε. Με το ΑΠΟΕΛ το ίδιο. Η ομάδα είναι παραγωγική. Μας έχει αγχώσει το ότι δεν σκοράρουμε. Θέλουμε με κάθε τρόπο να «σκοτώσουμε» το παιχνίδι. Δεν είναι θέμα προσώπων ή ικανότητας. Είναι πολλές οι συγκυρίες. Με την Ομόνοια ήταν ο Ουζόχο και δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, με τον Εθνικό, ήταν ο  Μπογκατίνοφ, χθες ο τερματοφύλακας της Δόξας».
Για το ότι η ομάδα θα πρέπει να δείξει αντοχές και χαρακτήρα: «Η πίεση είναι πάντοτε συνοδοιπόρος αυτής της ομάδας και όλων των μεγάλων ομάδων. Γενικά, δεν μπορείς να χάνεις βαθμούς. Είτε είσαι πρώτος, είτε είσαι μακριά από την κορυφή.  Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με πριν. Απλά, εμείς δεν έχουμε περιθώριο για απώλεια».
Για τα λάθη του Νικόλα Νεοκλέους: «Έχουμε καταντήσει γραφικοί. Θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας ακόμη περισσότερο για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Το να… κλαίω δεν θα φέρει τίποτα. Θα μου πεις ότι έχω δίκαιο για ακόμα μια αγωνιστική».
Αν προκύπτει κάτι νεότερο με τους ξένους διαιτητές: «Τα είπε και ο πρόεδρος. Δεν υπάρχει οτιδήποτε νεότερο».
Για τον Περέιρα: «Πρόκειται για κούραση. Θα περάσει και από εξετάσεις και θα δούμε. Στις 18:00 θα έχουμε τα αποτελέσματα».
Για τον Ρομπέρζ: «Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να δούμε πως θα ανταποκριθεί».