3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ ξέρει…Δίνει τη μάχη της πρόκρισης στο Λουξεμβούργο

Το ΑΠΟΕΛ ξέρει…Δίνει τη μάχη της πρόκρισης στο Λουξεμβούργο

By on 28 Νοεμβρίου, 2019 0 846 Views

Έφθασε η μεγάλη ώρα για το ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι θα αναμετρηθούν στις 22:00 (CYTAVISION SPORTS 1) με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο στο ματς που θα καθορίσει τα πάντα όσον αφορά την προσπάθεια πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Με απολογισμό μέχρι τώρα μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες στον όμιλο, το συγκρότημα του Τόμας Ντολ έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση και θα το πράξει στο σενάριο που θα πάρει τη νίκη και παράλληλα η Σεβίλλη θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στο άλλο ματς, επικρατώντας της Καραμπάχ στην Ισπανία.

Σύμμαχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ματς θα πρέπει να είναι η ανωτερότητα που επιβάλλεται να βγάλει στο γήπεδο καθώς και οι εμπειρίες που κουβαλά από σημαντικά ευρωπαϊκά ματς. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και καλείται να αξιοποιήσει σωστά το ρόστερ για να παρουσιάσει ανταγωνιστικό και ικανό σύνολο για να ανταποκριθεί στην αποψινή αποστολή.

Το ΑΠΟΕΛ τα κατάφερε πολλές φορές στο παρελθόν σε ευρωπαϊκά ματς που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και απέναντι σε πολύ πιο ποιοτικές ομάδες. Θα προσπαθήσει και αυτή τη φορά να δείξει χαρακτήρα και να φτάσει στη νίκη στο ματς που δικαίως έχει χαρακτηριστεί σαν ο αγώνας της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο, φιλοδοξώντας πως θα είναι ακόμα πιο μακρύ το φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό της ομάδας.

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου και τότε θα έχουμε τους αγώνες ΑΠΟΕΛ – Σεβίλη και Καραμπάχ – Ντουτελάντζ.

Οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές:

1η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ – Ντουτελάντζ…3-4
Καραμπάχ – Σεβίλη…0-3

2η αγωνιστική
Σεβίλη – ΑΠΟΕΛ…1-0
Ντουτελάντζ – Καραμπάχ…1-4

3η αγωνιστική
Καραμπάχ – ΑΠΟΕΛ…2-2
Σεβίλη – Ντουτελάντζ…3-0

4η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ – Καραμπάχ…2-1
Ντουτελάντζ – Σεβίλη…2-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Σεβίλη12-210
2. ΑΠΟΕΛ7-84
3. Καραμπάχ7-84
4. Ντουτελάντζ7-154