21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σοβαρότατο το πειθαρχικό παράπτωμα Μ’Πιντά και Καρ.Το βλέπει η διοίκηση

Σοβαρότατο το πειθαρχικό παράπτωμα Μ’Πιντά και Καρ.Το βλέπει η διοίκηση

By on 2 Δεκεμβρίου, 2019 0 5516 Views

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, για τη συνέχεια, για τους τραυματίες και για τους παραπτωματίες μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το παιχνίδι και τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Έχουμε να κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο. Ξέραμε ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που έβαλε δύσκολα σε όλους τους μεγάλους, όμως η ομάδα ήταν συνεπής, εύστοχη, με αρκετή διάθεση στο παιχνίδι της. Σκοράραμε τέσσερις φορές, μπορούσαμε και περισσότερες και κρατάμε τους τρεις βαθμούς καθώς απέχουμε πολύ από εκεί που θέλουμε να είμαστε. Γι’ αυτό δεν μιλάμε και επικεντρωνόμαστε πάτα στο επόμενο παιχνίδι».

Ο Απόλλωνας είχε ένα εξαιρετικό διάστημα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Και με την Δόξα ήταν πολύ καλή η ομάδα και με τον Εθνικό Άχνας και σε άλλα παιχνίδια».

**«Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε ψυχολογικά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και εκεί χάθηκε έδαφος».

Για την συνέχεια: «Υπάρχουν ακόμα 21 παιχνίδια, τα περισσότερα με ομάδες με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους. Πολλοί ποδοσφαιριστές ανεβάζουν σταδιακά την απόδοση τους. Γενικά είμαστε σε καλό αγωνιστικά φεγγάρι και προσδοκούμε σε καλύτερες μέρες».

Με τους παραπτωματίες Μ’Πιντά και Καρ τι θα γίνει; «Είχαν υποπέσει σε ένα σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα και η διοίκηση θα συνεδριάσει το απόγευμα για να ενεργοποιήσει τους εσωτερικούς κανονισμούς. Θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή».

Θα είναι εκτός ομάδας μέχρι να βγει η απόφαση; «Ναι έτσι είναι».

Τι γίνεται με τους τραυματίες; «Πέρασαν από MRI Γιανιώτας, Αγκίρε και Νσούε. Θα μάθουμε αργά το απόγευμα τα αποτελέσματα».

Πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Αγκίρε; «Η πρώτη ένδειξή δείχνει ότι το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι του Αγκίρε. Από την πρώτη εκτίμηση μέχρι την διάγνωση απέχει πολύ. Θα βγει δελτίο τύπου αλλά πολύ περισσότερα στην αυριανή διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή».

Έχετε διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα και Κύπελλο με τον Άρη και πρωτάθλημα με την ΑΕΚ: «Στόχος του Απόλλωνα σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας».

Για τον κόσμο; Άλλαξε το κλίμα; «Είναι κοντά στην ομάδα, έχει επέλθει η ηρεμία η οποία μας έλειψε  τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Είναι στενάχωρο να είσαι Απόλλωνας και να απέχεις από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουν όλοι πεισμώσει και θα προσπαθήσουμε μέσα από την αγωνιστική παρουσία να ψαλιδίσουμε την διαφορά που έχει δημιουργηθεί».

Σκέφτεστε καθόλου την βελτίωση της ομάδας μέσω της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου; «Είναι νωρίς ακόμα έχοντας μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Τα θέματα τα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος με τον προπονητή».