2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν είσαι Απόλλωνας, δεν μπορείς να βλέπεις πιο κάτω…(εκτός ομάδας Καρ και Μ’πιντά)

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν είσαι Απόλλωνας, δεν μπορείς να βλέπεις πιο κάτω…(εκτός ομάδας Καρ και Μ’πιντά)

By on 3 Δεκεμβρίου, 2019 0 4886 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο «Κολόσσι» ο Σωφρόνης Αυγουστή, για το ματς κυπέλλου με τον Άρη και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε αρχικά για το θέμα των Καρ και Μ’πιντά: «Θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα απειθαρχίας. Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να θέσει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να παραβιάζει τους εσωτερικούς κανονισμούς. Είναι ένα μήνυμα για όσους βρίσκονται στην ομάδα και για όσους θα έρθουν πως πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στην ομάδα. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Θεωρούμε το θέμα λήξαν. Όταν έρθει η ώρα της επίσημης κοινοποίησης απόφασης θα ενημερωθείτε από τις σελίδες της ομάδας. Οι δυο παίκτες είναι εκτός ομάδας»
Ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα γιατί είναι μονό παιχνίδι. Μετά θα δούμε το ντέρμπι της Κυριακής. Είναι σημαντικά παιχνίδια. Το ένα θα μας δώσει το εισιτήριο για την κλήρωση της Πέμπτης και αυτό της Κυριακής, θα μας δώσει περισσότερη δυναμική αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι η δική μας ομάδα μέχρι σήμερα δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι. Θα είναι μεγάλο κίνητρο να τα καταφέρουμε. Απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι περνά τα δικά της προβλήματα όπως κι εμείς. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι. Όσο για τους τραυματίες, Νσούε, Γιαννιώτας, Αγκίρε και Γιούστε, ελπίζουμε να έχουμε κάποιους με την ΑΕΚ. Μετά τους δύο που είναι εκτός ομάδας, έχουν λιγοστέψει οι επιλογές. Όσο και να θέλεις κάποιους ποδοσφαιριστές, πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Είναι σημαντικό να το καταλάβουν όλοι. Υπηρετούμε ένα μεγάλο σύλλογο και πρέπει να σεβόμαστε τους εσωτερικούς κανονισμούς. Πρέπει να δίνουμε παράδειγμα σε όλους».
Για τους τραυματίες: «Όλοι θα αξιολογούνται καθημερινά. Ελπίζουμε κάποιους από τους 4 να τους έχουμε στο ματς με την ΑΕΚ».
Θα κάνετε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τον Άρη; «Δεν ξεχωρίζω ποδοσφαιριστές. Όλοι δουλεύουν στο Κολόσσι και είναι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Θα υπάρχουν αύριο αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά όσοι κληθούν θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν».
Πως βλέπετε το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής; «Δεν έχουν διαφορές οι ομάδες μεταξύ τους. Όλοι προσπαθούν με όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα χαθούν αρκετοί βαθμοί ακόμη. Σίγουρα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Μια ανοδική προσπάθεια και φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο με δύο ντέρμπι στη Λεμεσό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Από την Πέμπτη επικεντρωνόμαστε στο ματς με την ΑΕΚ. Η πιο σταθερή ομάδα βλέπουμε ότι είναι η Ανόρθωση. Οι υπόλοιπες κάνουν προσπάθεια να είναι κοντά στην κορυφή. Θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
Για την πορεία του Απόλλωνα και τον στόχο της ομάδας: «Όταν είσαι Απόλλωνας, δεν μπορείς να βλέπεις πιο κάτω πέρα από την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτά τα τρία επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, θα είναι σημαντικά για την ομάδα, για να πούμε καθαρά ότι μπήκαμε ξανά στη διεκδίκηση των στόχων μας. Σίγουρα θα παίζουμε σε κάθε ματς για τους τρεις βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά στην κορυφή. Από τη στιγμή όμως που δεν εξαρτιόνται από τα δικά μας πόδια, βλέπουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».
Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο. Θα προσπαθήσουμε, αυτοί που θα έρθουν, να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας πιο ψηλά».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν έχουμε μεγάλες βαθμολογικές διαφορές από την ΑΕΚ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα, πρέπει να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο».