3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ-ΑΠΟΕΛ:Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ-ΑΠΟΕΛ:Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς

By on 5 Δεκεμβρίου, 2019 0 5297 Views

Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ θα συναντηθούν στην φάση των «16» του κυπέλλου με στόχο να συνεχίσουν στο θεσμό, όπως δήλωσαν μετά το τέλος της κλήρωσης, Νεκτάριος Πετεβίνος και Φανούριος Κωνσταντίνου.
Νεκτάριος Πετεβίνος: «Χαριτολογώντας να πω, πως η κλήρωση ένιωσε ότι είχαμε χαλαρό πρόγραμμα και είπε να μας διευκολύνει. Σίγουρα, κάθε αναμέτρηση μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα είναι ενδιαφέρουσα. Περιμένουμε να είναι ανοιχτά παιχνίδια. Θα μπορούσε αυτό το ζευγάρι να ήταν και τελικός. Το κύπελλο δεν παύει να είναι ένας θεσμός που θέλουμε να ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Σε διπλές αναμετρήσεις ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Φανούριος Κωνσταντίνου: «Θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια. Θα αγωνιστούν δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Στόχος στο θεσμό, είναι να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Είναι ένα ζευγάρι στο 50-50. Αυτός που θα βρεθεί στη μέρα του, αυτός θα πάρει την πρόκριση. Ελπίζουμε να έχουμε καλά παιχνίδια και η ομάδα μας να βρεθεί στην επόμενη φάση».
Για το γεγονός ότι προστίθενται άλλα δύο ντέρμπι στο πρόγραμμα:
Νεκτάριος Πετεβίνος: 
«Πλέον το θεωρούμε φυσιολογικό να βρεθούν οι ομάδες έξι φορές σε μια αγωνιστική περίοδο. Είτε είναι τώρα, είτε μετά, είτε είναι η ΑΕΚ, είτε η Ομόνοια, είτε ο Απόλλωνας. Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει».
Φανούριος Κωνσταντίνου: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ξέρουμε πως τέτοια παιχνίδια εξιτάρουν τους παίκτες. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε δύο δυνατές αναμετρήσεις».

 Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τα δύο παιχνίδια είναι 22 και 29 Ιανουαρίου, αφού τις δύο προηγούμενες διαθέσιμες ημερομηνίες το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με Ολυμπιακό και Εθνικό για το πρωτάθλημα σε εξ’ αναβολής αναμετρήσεις.