28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Γεύση νίκης για την Πάφο…Κέρδισε τη Ν Σαλαμίνα 1-0

By on 6 Δεκεμβρίου, 2019 0 10059 Views

Μετά από τις 5 Οκτωβρίου, και τη νίκη της Πάφου κόντρα στην Ομόνοια, η παφιακή ομάδα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Αραγιούρι στο 58′ ήταν ο σκόρερ του αγώνα, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Χριστοφόρου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, η Πάφος έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη. Έφτιαξε αρκετές φάσεις, όμως βρήκε απέναντί της… τον Βεσελόφσκι. Όσο περνούσε ο χρόνος, η ομάδα του Τζέρεμι Στιλ έδειχνε ότι χρειάζεται μια φάση για να πάρει προβάδισμα, ένα καλό τελείωμα. Αυτή η φάση ήρθε στο 58′, από το κόρνερ του Πάντσεον, με τον Αραγιούρι να πιάνει μια σκαστή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποίησαν και η Νέα Σαλαμίνα έφτιαξε τις δικές της ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, βάση της απόδοσης των δύο ομάδων.

Αυτή η νίκη, ανεβάζει την Πάφο στους 12 βαθμούς και την 8η θέση, ενώ η Νέα Σαλαμίνα μένει στους 14 και την 7η θέση.

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Αντωνίου, Σιρόκ, Νέμετς, Πάντσεον, Βαλεριάνος, Παναγιώτου, Φυλακτού(25′ Μπεσάρα), Πανός(87′ Γουίλιαμς), Αραγιούρι, Βα(90′ Άλεξ Κ.)
Στον πάγκο: Πέτρου, Γουίλιαμς, Λουλίνια, Λαφράνς, Γκοντάρντ, Λελιούκιν, Καμπράλ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Μαριάνοβιτς, Κίνγκσλεϊ, Σαν Ρομάν(57′ Σιαθάς), Κωστή(71′ Ρέινολντς), Λαμπότ, Χριστοφόρου, Τινστέλ(85′ Σίμπσον), Κορέια, Ελουντού
Στον πάγκο: Κίσσας, Σίμπσον, Παναγή, Τσαμπούρης, Χρίστου, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιρόκ, Πάντσεον, Νέμετς / Τισντέλ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Παναγιώτου(3η) / Χριστοφόρου(2η κίτρινη)

Διαιτητής του αγώνα ο Λούκας Σωτηρίου (Μ. Καλογήρου, Ν. Εγγλέζου). Τέταρτος ο Κωνσταντίνος Φωτίου.