5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Τέλειωσε νωρίς και άνετα και μετά…κάθισε

By on 8 Δεκεμβρίου, 2019 0 3371 Views

Με όση άνεση ήθελε, η Ομόνοια ξεπέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Δόξας που αποδείχθηκε ιδιαίτερα χαμηλό.
Οι «πράσινοι»  με απλή αλλά αποτελεσματική εμφάνιση στο α΄ημίχρονο κατάφεραν να επιβληθούν 2-0 της Δόξας χάρις στα δύο γκολ που σε αυτό το διάστημα και είναι στη 2η θέση με δύο λιγότερους βαθμούς από την Ανόρθωση.
Δεν άρεσαν οι νικητές στην επανάληψη παρόλο ότι βρήκαν 2-3 καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν τη νίκη τους…To σκορ και η εικόνα του Α΄ημιχρόνου έδινε σιγουριά στην Ομόνοια και κατέασε ρυθμούς στο β΄ημίχρονο κάνοντας οικονομία δυνάμεων για τα δύσκολα που ακολουθούν
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το εξαιρετικό γκολ του Μποτεάκ που άνοιξε το σκορ, όπως και η πολύ καλή εμφάνιση του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Η Δόξα ήταν πολύ μέτρια για 70 λεπτά και το μόνο που πέτυχε ήταν οι δύο διαδοχικές ευκαιρίες στο 75΄και 76΄που σταμάτησε με εκπληκτικό τρόπο ο Φαμπιάνο.
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ
19΄ΓΚΟΛ! Φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Μποτεάκ με την μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό παραθυράκι του Γκρεμσλ και το 1-0 είναι γεγονός για την Ομόνοια.

22΄ΓΚΟΛ 2-0! Ο Ορτέγα με πολύ καλό σουτ-πλασέ στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας.
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
75΄Μεγάλη απόκρουση του Φαμπιάνο σε κόρνερ μετά από σουτ του Ίταλο από το σημείο του πέναλτι.
76΄. Νέα μεγάλη απόκρουση του Φαμπιάνο σε κόρνερ μετά από κεφαλιά του Μουκτάρη.

80 Ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Ντάρμπισαιαρ μόνος προ του Γκρεμσλ αστοχεί αφού η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
84΄Ο Κακουλλής πέφτει στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μιντίκκη που είχε επαφή με τον επιθετικό της Ομόνοιας. Διεκδίκησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι αλλά δεν το έδωσε ο διαιτητής.
Στην προηγούμενη φάση ο νεαρός άσος της Ομόνοιας βρέθηκε σε ευνοική θέση για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.
90΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Κακουλλή να κάνει εξαιρετική ενέργεια αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Μαυρίας, Λέζιακς, Βίτορ Γκόμες, Γιόρντι Γκόμεθ, Ορτέγα,(79΄Κακουλλής) ) Τιάγκο, Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊρ.Στον πάγκο: Kυριακίδης, Μανρίκε, Χούμποτσαν, Κούσουλος, Μικού, Κατελάρης, Τζιωνής, Εζρά, Κακουλλής
ΔΟΞΑ (Εντ.Ερανοσιάν): Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ντερβίτ, Μιντίκκης, Ζε Βαλέντε, (75΄Χαραλάμπους) Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος, ( 66΄Ίταλο) Μπόλιεβιτς, (85΄Μιχαήλ), Ασαμόα, Καρλίτος, ΜέσκαΣτον πάγκο: Παρασκευά, Φιντέλις, Ίταλο, Μιχαήλ, Τραιτσέφσκι, Χαραλάμπους, Καρλάο, Χριστοφή
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βίτορ Γκόμες, Ασαμόα,Λουίς Κάρλος,Μιντίκκης,Καρλίτος (3η),

ΘΕΑΤΕΣ:7 χιλιάδες περίπου (6.544 εισιτήρια)

Διαιτητής ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΚΩΣΤΑ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΥ
Τέταρτος Διαιτητής: ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΡΟΥΘΟΥ
Παρατηρητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ