17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχω παράπονα απο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχω παράπονα απο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

By on 12 Δεκεμβρίου, 2019 0 420 Views

Το παράπονο του για την απουσία του κόσμου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ποριν από την αναμέτρηση με την Σεβίλλη στο ΓΣΠ. Μίλησε και για τις αποζημιώσεις των προπονητών που έφυγαν.
«Οι οργανωμένοι για τους δικούς τους λόγους δεν έρχονται αλλά είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι οι υπόλοιποι δεν έρχονται. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος ή ο προπονητής αλλά είναι η ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει τόσα πολλά. Εφτά χρόνια συνεχόμενα πρωταθλητές και κάθε χρόνο στην Ευρώπη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχω παράπονα. Εμείς κάνουμε προσπάθειες να αλλάξουν πράγματα στο θέμα της κάρτας αλλά δεν είναι δικαιολογία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πετρίδης και πρόσθεσε για το θέμα προπονητή.
«Έχουμε στο τραπέζι με τον κύριο Τέτι 40 ονόματα προπονητών. Δεν κάναμε κάτι πιο συγκεκριμένο ακόμα. Ο Λούκας Χατζηλούκας θα οδηγήσιε την ομάδα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή».
Ποιες προδιαγραφές έχετε θέσει; «Από την μια είναι ένας νεαρός φιλόδοξο προπονητή με κάποια εμπειρία, από την άλλη ένας καταξιωμένος προπονητής που θα έχει δίπλα του τον Λούκα Χατζηλούκα».
Για τις αποζημιώσεις των προπονητών: «Καταλήξαμε στο 50% του ποσού της αποζημίωσης που ζητούσε ο κ. Τραμετσάνι. Για τον κ. Ντολ., ούτε το μισό από αυτό που ακούστηκε είναι το ποσό της αποζημίωσης».