5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ:Είναι από τα παιχνίδια που θα μείνουν στην ιστορία

ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ:Είναι από τα παιχνίδια που θα μείνουν στην ιστορία

By on 12 Δεκεμβρίου, 2019 0 3308 Views

Για ένα ιστορικό αποτέλεσμα έκανε λόγο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Λούκας Χατζηλούκας.
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Έδωσαν μεγάλη χαρά στους εαυτούς τους και σε όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Είναι από τα παιχνίδια που θα μείνουν στην ιστορία, ας μην ξεχνάμε ποια είναι η Σεβίλλη» είπε αρχικά ο κ. Χατζηλούκας.
Για τα πολύ καλά λόγια του προπονητή της Σεβίλλης: «Όταν μιλά με τόσο καλά λόγια ένας προπονητής μιας τέτοιας ομάδας, είναι καλό για το ΑΠΟΕΛ».
Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ για να διατηρήσει την κυριαρχία του; «Με την διοίκηση έχουμε την ίδια εξωτερική πολιτική. Να βρεθεί ένας καλός προπονητής για να διαχειριστεί αυτό το εξαιρετικό ρόστερ. Το έχει αποδείξει ότι είναι καλό το ρόστερ ειδικά στην Ευρώπη».
Τι πρέπει να γίνει για να είναι καλύτερη η οργάνωση: «Υπάρχει οργάνωση. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωση. Το ΑΠΟΕΛ είναι απίστευτα οργανωμένο και απίστευτες οι συνθήκες για να δουλέψει οποιοσδήποτε».
Αυτό ένα στο εκατομμύριο να παραμείνεις και τι σκέφτεσαι; «Να το κάνουμε ένα στο δισεκατομμύριο. Από την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο, ήταν ξεκάθαρο ποια θα είναι η θέση μου στο ΑΠΟΕΛ., Δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος αλλά τι είναι καλό και γι εμένα και για την ομάδα».