7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ:Τους ακούς ακόμη και με 30 χιλιαδες κόσμο…

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ:Τους ακούς ακόμη και με 30 χιλιαδες κόσμο…

By on 17 Δεκεμβρίου, 2019 0 5899 Views

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι βρέθηκε αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ και άλλα ενδιαφέροντα.
«’Ένιωσα άσχημα και περίεργα. Πλέον, το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και όταν περνάς τη γραμμή του γηπέδου, όλα τελειώνουν» ανέφερε ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα.
Αν έγινε κίνηση από το ΑΠΟΕΛ για να τον αποκτήσει: «Υπήρχε ενδιαφέρον από το ΑΠΟΕΛ, όμως δεν έγινε κάτι και ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα».
Για την έλευση του στην Κύπρο στην πρώτη του θητεία: «Ένιωσα ένα ξεπέταγμα. Με τον Τιμούρ δεν ξανά ένιωσα έτσι πράγμα. Μου είπε μπες μέσα και δείξε ποιος είσαι. Ήταν φοβερό».
Για τα αρνητικά αποτελέσματα του Απόλλωνα στην αρχή: «Παίζαμε με το άγχος και μας επηρέαζε. Ο Σωφρόνης ξανά γύρισε και ήρθαν οι ισορροπίες χωρίς να υποβαθμίσω το έργο του προηγούμενου προπονητή. Ξεχάσαμε τι έγινε στο παρελθόν και κάναμε μια καινούργια αρχή».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος δυνάμωσαν κι άλλες ομάδες. Η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή και εμείς ερχόμαστε. Η Ανόρθωση επίσης είναι δυνατή. Το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική».
Για το ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία: «Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να περάσει αρκεί να δει σοβαρά τα παιχνίδια. Έχει αυτό το DNA ο ΑΠΟΕΛ».
Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και έπρεπε να αποδείξουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Ήμασταν διαβασμένοι και γι’ αυτό κερδίσαμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα, πήραμε απλά τρεις βαθμούς. Βάλαμε τις βάσεις για να βρεθούμε εκεί που πρέπει να είμαστε»
Για τα κοινά των Κετσπάγια και Αυγουστή: «Είναι το πάθος και η θέληση για νίκη. Από τους προπονητές που τους ακούς ακόμη και με 30.000 κόσμο».