5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Όταν έχεις 10-11 απουσίες είναι διαφορετικό σε σχέση με την Ανόρθωση

ΣΩΦΡΟΝΗΣ: Όταν έχεις 10-11 απουσίες είναι διαφορετικό σε σχέση με την Ανόρθωση

By on 19 Δεκεμβρίου, 2019 0 1499 Views

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα του Απόλλωνα με την Πάφο.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για τον αγώνα με την Πάφο:
 «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό, αφού ο αντίπαλος έχει ένα νέο προπονητή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Σε κάθε παιχνίδι, πάμε με στόχο τους τρεις βαθμούς. Θα έχουμε αρκετές απουσίες, όμως αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά».
Για τους τραυματίες: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να είναι στην αποστολή Φακούντο και Γιούστε, αλλά είναι πολύ δύσκολο να είναι στο αρχικό σχήμα. Θα είναι ρίσκο. Ο Χάμπος είναι σίγουρα εκτός. Κατά 90% η ομάδα θα είναι γεμάτη ενόψει Ομόνοιας».
Αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις κατά τη διακοπή: «Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ. Κάθε καλός ποδοσφαιριστής, μας ενδιαφέρει. Να μην αδικούμε και αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα. Το τελευταίο διάστημα, είδαμε ένα ρόστερ που ανταποκρίθηκε σε δύσκολα παιχνίδια, περνώντας με άριστα τις δυσκολίες».
Αν θα έρθουν και παίκτες από τον Κατάλογο Β΄: «Υπάρχει και μια θέση κενή στον Κατάλογο Α΄. Θέλουμε αυτοί που είναι στο ρόστερ να είναι καλά. Όταν είναι γεμάτο το ρόστερ η ομάδα είναι πιο ποιοτική».
Για τη σημασία του αγώνα με την Πάφο: «Έχει μεγαλύτερη βαρύτητα αυτό το παιχνίδι. Όταν έχεις 10-11 απουσίες είναι διαφορετικό σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση».
Για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν και αν θα γίνει κίνηση για επέκταση: «Τους γνωρίζω και με γνωρίζουν πολύ καλά. Ξέρουν τι θέλω στον αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα ο Πέδρο, δίνει το μάξιμουμ. Δεν του αρέσει να χάνει. Είναι τιμή που έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές».
Για τον Πέδρο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι καλοί, έχουν προσφέρει στην ομάδα, όπως προσέφερε και η ομάδα σε αυτούς».
Για τον προγραμματισμό: «Το πλάνο έχει βγει. Υπάρχουν τα δεδομένα εκεί. Με το τέλος του αγώνα του Σαββάτου, θα αρχίσουν κάποιες διεργασίες και ελπίζουμε να κλείσουν θετικά. Έφυγε ο Καρ και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση για εκείνη τη θέση».
Για την έλλειψη καθαρόαιμου επιθετικού ενόψει Πάφου: «Χάσαμε δύο ποδοσφαιριστές στο 18΄ του αγώνα με την ΑΕΚ. Μετά χάσαμε και τρίτο στο ημίχρονο. Αυτοί που αγωνίστηκαν έδωσαν λύσεις και πήραμε τη νίκη. Δεν με φοβίζει αυτό. Αυτός που θα κληθεί να αγωνιστεί στην κορυφή, θα έχει και τη βοήθεια των υπολοίπων για να φτάσουμε στη νίκη».