5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΛΟΠ:Εμάς μας είπαν να καθίσουμε πίσω και να πάρουμε το Λιγκ Καπ!

ΚΛΟΠ:Εμάς μας είπαν να καθίσουμε πίσω και να πάρουμε το Λιγκ Καπ!

By on 20 Δεκεμβρίου, 2019 0 415 Views

Με ένα καυστικό σχόλιο μίλησε από το Κατάρ για την επιλογή της FA να μην αναβάλει τον αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Άστον Βίλα για το Carabao Cup ο Γιούργκεν Κλοπ, λέγοντας πως… εμμέσως η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζήτησε από τους «κόκκινους» να παραμείνει στην Αγγλία για να διεκδικήσει έναν μικρό εγχώριο τίτλο και όχι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Η Λίβερπουλ ταξίδεψε κανονικά για να διεκδικήσει το διηπειρωτικό τρόπαιο των συλλόγων που προχώρησαν σε μεγάλες επιτυχίες την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αφήνοντας τα… πιτσιρίκια της πίσω για να παίξουν στο Λιγκ Καπ και να ηττηθούν από την Βίλα με σκορ 5-0.
Βεβαίως ο (μη) προγραμματισμός της FA είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από την μεριά του Κλοπ, που δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο ούτε πριν τον τελικό κόντρα στην Φλαμένγκο, ζητώντας να υπολογίζεται περισσότερο το FIFA Club World Cup από τους… εγχώριους.
«Την Φλαμένγκο την έστειλαν εδώ με ξεκάθαρη εντολή να κερδίσει το τρόπαιο και να επιστρέψουν πίσω ως ήρωες. Εμάς μας είπαν να καθίσουμε πίσω και να πάρουμε το Λιγκ Καπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Kloppo».