3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Κτυπά τα ρέστα της η Αλκή κόντρα στην Αγία Νάπα

By on 20 Δεκεμβρίου, 2019 0 405 Views

Kαθοριστικό ντέρμπι σήμερα στον α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας. Η Αλκή φιλοξενεί την Αγία Νάπα στο «Αμμόχωστος» με τις δύο ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη. Η ισοπαλία δεν θα ικανοποιήσει καμία εκ των δύο ομάδων. Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από το Cytavision Sports 6 και θα αρχίσει στις 18:00 με τους κυανέρυθρους να περιμένουν κόσμο στο γήπεδο, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα.
Η Αλκή πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι, αφού κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την ομάδα του ΕΝΥ Διγενή με 2-0 στην έδρα της. Αντιθέτως, η Αγία Νάπα… δεν ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για την 10η αγωνιστική, αφού διακόπηκε το ματς με τον ΑΣΙΛ προς το τέλος του και θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα λεπτά στις 8 του Γενάρη.
Η Αλκή παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μπει στην πρώτη 4άδα, αφού με νίκη θα καταφέρει να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από τις πιο πάνω θέσεις, αφού αυτόματα μειώνει από τη σημερινή αντίπαλό της στους τρεις βαθμούς (με παιχνίδι περισσότερο όμως). Αυτό σημαίνει ότι δεν εξαρτάται από τα δικά της πόδια η 4άδα αλλά θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων νοουμένου ότι σήμερα θα κερδίσει. Από την άλλη, η Αγία Νάπα με νίκη στη Λάρνακα μπαίνει για τα καλά στο θέμα της 4άδας και θα τα δώσει όλα από εδώ και πέρα για να καταφέρει να έχει πλεονέκτημα πόντων στην β’ φάση του πρωταθλήματος.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Φελλάς με βοηθούς τους Γεώργιο Γκίνο και Νίκο Σαμάρα. Τέταρτος ο Αντώνης Κωνσταντινίδης και παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου.

Οι υπόλοιποι αγώνες της 11ης αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία, θα γίνουν ως ακολούθως:

Α’ όμιλος
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου

14:30 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΣΙΛ Λύσης
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου
14:30 Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα – Ομόνοια Ψευδά
14:30 Άρης Λεμεσού – Ομόνοια Αραδίππου 

Β’ όμιλος
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου
14:30 Ακρίτας Χλώρακας – Ξυλοτύμπου
14:30 Οθέλλος Αθηαίνου – Διγενής Μόρφου
14:30 Ερμής Αραδίππου – Ονήσιλος Σωτήρας
14:30 ΑΕΖ Ζακακίου – Αναγέννηση Δερύνειας