8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το βλέπει σαν ντέρμπι η Ανόρθωση.Χωρίς υποτίμηση για επιστροφή στις νίκες

Το βλέπει σαν ντέρμπι η Ανόρθωση.Χωρίς υποτίμηση για επιστροφή στις νίκες

By on 20 Δεκεμβρίου, 2019 0 872 Views

Πολύ σημαντικό παιγνίδι δίνει σήμερα η Ανόρθωση που χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης, θα φιλοξενήσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 19:00( Cablenet Sports 1) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2019.
H αντίδραση είναι επιβεβλημένη για την ομάδατης Αμμοχώστου μετά την πρώτη ήττα που είχε στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.Άλλος αγώνας,άλλος αντίπαλος και αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές ο Τιμούρ και μπροστά στο κοινό της όλα είναι διαφορετικά.
Τώρα, η «Κυρία» έχει στόχους, και πιθανή σημερινή νίκη, θα σημαίνει απόδειξη, ότι η Ανόρθωση μπορεί να ξεπεράσει τις φουρτούνες, επιστρέφοντας πιο δυνατή.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος και ο Νικόλας Εγγλέζου. Ο Ελλαδίτης δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο σύνδεσμο πάνω από τον αστράγαλο, και ο Τιμούρ έκρινε πιο φρόνιμο να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του. Από την άλλη, ο Εγγλέζου ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Πιθανή είναι η παρουσία του Καλτσά στο αρχικό σχήμα ενώ ο Ιωάννου μάλλον θα παραμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας χωρίς να αποκλείονται και άλλες ανακατατάξεις στην σύνθεση .

Στον Α΄γύρο η Ανόρθωση πήρε αγχωτική νίκη στο Παραλίμνι με 2-1 με γκολ των Ράγιος(έχασε και πέναλτι) και Καλτσά και σήμερα γνωρίζει ότι η Ένωση θα παλέψει για κέρδος και θα χρειαστεί οι παίκτες του Κετσπάγια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν ανώδυνα το εμπόδιο που έχουν μπροστπά τους έχοντας την οπηθεια των οπαδών τους.