2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκτός ρόστερ ο Ρομπέρζ.Η προσοχή του Απόλλωνα στην Ομόνοια

Εκτός ρόστερ ο Ρομπέρζ.Η προσοχή του Απόλλωνα στην Ομόνοια

By on 23 Δεκεμβρίου, 2019 0 4537 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0,  ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.
Για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Πάφο:
 «Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μας. Δεν έγινε ξαφνικά μετά από κακοκαιρία, ή οτιδήποτε άλλο. Το πρόβλημα, το είχαμε αντιληφθεί όλοι, από την προθέρμανση. Είχαμε και την έναρξη του αγώνα για 90 δευτερόλεπτα. Είχαμε πέραν των 1.000 οπαδών μας που πήγαν στην Πάφο και δεν είδαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Ήταν πέντε ζευγάρια μάτια που έπρεπε να το αντιληφθούν. Το πρόβλημα με τον Γιώργο Νικολάου, είναι γιατί άρχισε τον αγώνα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε φαντάσματα ότι υπήρχε σκευωρία. Όφειλαν, όμως να ήταν πιο προσεχτικοί».
Για το ότι ο Απόλλωνας δεν θα προχωρήσει σε ένσταση: «Ο αγώνας δεν μπορούσε να διεξαχθεί την επόμενη μέρα. Ποιος θα στερήσει μια μέρα διακοπών στον ποδοσφαιριστή για να πάει να δει τη μάνα του στη Βραζιλία; Είναι και το μεγάλος κόστος από τα αεροπορικά ταξίδια. Δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε το νόμο όπου θέλουμε».
Για τα μεταγραφικά: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αγώνα με την Ομόνοια. Θα έχουμε αρκετό κόσμο, πολλές επιστροφές ποδοσφαιριστών. Θα επιστρέψουν και αυτοί που ήταν τιμωρημένοι. Για τις μεταγραφές, ο κ. Αυγουστή θα παραδώσει την έκθεση του στον κ. Κίρζη και ότι είναι εφικτό θα αποκτηθεί. Δεν αρνήθηκε ποτέ, κάτι, ο κ. Κίρζης. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η απόκτηση του ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Ζελάγια και Γκακπέ».
Για τον Ρομπέρζ: «Έχει ενημερωθεί ότι είναι εκτός πλάνων της ομάδας, επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά, άμεσα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι άλλο. Δεν θα είναι στο ρόστερ και θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του».
Αν θα προκύψει και ενίσχυση στην άμυνα μετά την εξέλιξη με τον Ρομπέρζ: «Δεν μπορώ να προτρέχω. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε από τον κόσμο του Απόλλωνα. Ο Βαλεντίν το αποδέχτηκε αφού είναι ένα χρόνιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα άμεσα».
Αν επέστρεψαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα: «Ούτε και ένας. Απλά ο κόσμος βρίσκεται σε έπαρση. Υπάρχει τρομερή πίστη και αυτοπεποίθηση στην ομάδα».