9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mε τις απουσίες της η Πάφος αλλά ελπίζει για κάτι καλύτερο στο νέο χρόνο

Mε τις απουσίες της η Πάφος αλλά ελπίζει για κάτι καλύτερο στο νέο χρόνο

By on 2 Ιανουαρίου, 2020 0 247 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Πάφο, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας.
Για τον αγώνα με την Ανόρθωση:
 «Έχουμε και πάλι τις απουσίες μας, όμως όσο περνά ο καιρός θα επιστρέφουν ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια. Είμαστε απογοητευμένοι από τη συγκομιδή μας. Οι ατυχίες με τους τραυματισμούς μας στοίχησαν. Έχουμε ακόμα κάποιες ελπίδες για να κυνηγήσουμε το στόχο της 6άδας».
Για τον προπονητή, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή μας. Είναι και αυτός αισιόδοξος. Περιμένει κάποιους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν».
Για το πως θα κινηθεί η ομάδα στα μεταγραφικά: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ονόματα. Είναι πιθανό να δούμε αποδεσμεύσεις ή διαγραφές. Γίνεται μια συνολική προσπάθεια από όλους για να αναζητηθούν κάποιοι στόχοι για τη συνέχεια. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή κάποιες βδομάδες».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Τόρες επέστρεψε, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, όμως θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι διαθέσιμος. Για τους  Νέμετς και Φυλακτού, είναι δύσκολο να προλάβουν. Οι Φόλπρεχτ και Ράκελς συμμετέχουν στις προπονήσεις, όμως δεν πάρθηκε απόφαση. Ο Σακό, μέσα του Γενάρη, επιστρέφει και αυτός, ενώ ο Μπεριγκό, αρχές του Φλεβάρη. Εκτός λόγω τιμωρίας είναι οι Ρούτκο και Βαλεριάνος».