3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στις απουσίες Χάμπου Κυριάκου και Γιούστε δίνει λύση ο Νσούε

Στις απουσίες Χάμπου Κυριάκου και Γιούστε δίνει λύση ο Νσούε

By on 3 Ιανουαρίου, 2020 0 1521 Views

Στον Απόλλωνα ενόψει Ομόνοιας είναι πολύ δύσκολο να υπολογίζουν για την 11αδα τους Χάμπο Κυριάκου και Έκτορ Γιούστε και αυτόματα καταλαβαίνει κανείς ότι μειώνονται αισθητά οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας. Και στην αποστολή να βρίσκονται η συμμετοχή τους στην 11άδα εμπεριέχει ρίσκο καθώς προέρχονται από τραυματισμούς που τους άφησαν για αρκετό διάστημα εκτός.
Με βάση αυτά τα δεδομένα, αυτός που αναμένεται ότι θα δώσει τη λύση στα στόπερ και θα συμπληρώσει την τριπλέτα στο 3-4-3 μαζί με τους Σάλαϊ και Σελίμοβιτς θα είναι ο Εμίλιο Νσούε. Ο πολιτογραφημένος Ισπανός από την Ισημερινή Γουινέα ιατρικά είναι πανέτοιμος και όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού (εκτός και αν ρισκάρει ο κόουτς με έναν εκ των Χάμπου ή Γιούστε). Εξάλλου την ημέρα που ο Σωφρόνης άρχισε να παίζει με τριάδα στην άμυνα στο Παραλίμνι ο ένας ήταν ο Νσούε.
Πέραν από το Νσούε, οι υπόλοιποι δέκα στην 11άδα του ντέρμπι με την Ομόνοια (πρόβλεψη βάσει ετοιμότητας) θα είναι οι Ζόελ Μολ, Ατίλα Σάλαϊ, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Ζοάο Πέδρο, Ντιέγκο Αγκίρε, Εστεμπάν Σακέτι, Σάσα Μάρκοβιτς, Γιάννης Γιαννιώτας, Φώτης Παπουλής και Εμίλιο Ζελάγια.