18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δίκαια πήραμε την νίκη. Όλοι δουλεύουνε για την ομάδα, αυτό είναι το ομαδικό πνεύμα

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Δίκαια πήραμε την νίκη. Όλοι δουλεύουνε για την ομάδα, αυτό είναι το ομαδικό πνεύμα

By on 4 Ιανουαρίου, 2020 0 1249 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη τύπου μετά την νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Καλησπέρα, ένα μεγάλο respect στους παίκτες. Δίκαια πήραμε την νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με όλα αυτά τα προβλήματα έδειξαν αγωνιστική πειθαρχία”.

“Υπάρχει σεβασμός σε όλο το ρόστερ. Ο Σάλαι, ο Μάριος ήταν εξαιρετικοί. Όλοι δουλεύουνε για την ομάδα, αυτό είναι το ομαδικό πνεύμα”.

– “Είχαμε το πλάνο να παίξει μόνο 45 λεπτά ο Ενσούε. Για τον Παπουλή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες”.

-“Και η Ομόνοια και εμείς έχουμε τους ίδιους στόχους. Και η Ομόνοια παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, το είδαμε και σήμερα, μια διαφορετική Ομόνοια των τελευταίων χρόνων. Ένας λόγος που μπήκαμε στην διεκδίκηση των στόχων είναι για αυτό το ποιοτικό πρωτάθλημα που έχουμε αυτή την χρονιά. Αν το πρωτάθλημα ήταν για δύο άλογα σίγουρα δεν ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα”.

-“Ίσως μπορούσε να ήμουν και εγώ εκεί στον Α΄γύρο και να χάσω δύο παιχνίδια και τώρα να είμαι σπίτι μου. Αυτά έχει η μοίρα, αυτά αποφάσισε ο Θεός. Πήγα σπίτι μου, επέστρεψα, κερδίσαμε και τώρα βλέπουμε μπροστά”.