27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι των «αιωνίων» σε πρώτο πλάνο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι των «αιωνίων» σε πρώτο πλάνο

By on 5 Ιανουαρίου, 2020 0 311 Views

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται απόψε στην «μητέρα των μαχών» στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τα φώτα στρέφονται εκεί. Τον Παναιτωλικό υποδέχεται η ΑΕΚ, Ξάνθη – ΑΕΛ και Πανιώνιος – Λαμία τα άλλα παιχνίδια της ημέρας. 

Θέλουν μόνο τη νίκη. Στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός με τρίποντο προσπερνά τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και μένει μόνος πρώτος στο +1, ενώ ο Παναθηναϊκός (22β.), αναζητά το «διπλό» για να επανέλθει στις θέσεις των playoffs, καθώς μετά τις χθεσινές νίκες του Άρη (25β.) και Ατρομήτου (22β.) δεν είναι… ήσυχος. 

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Μάσιμο Καρέρα προέρχεται από την λευκή ισοπαλία στη Λαμία και θέλει να επανέλθει σε τροχιά νικών με την ομάδα του, ενώ ο Παναιτωλικός στην «εκπνοή» του 2019 πήρε την πρώτη του νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Αγρίνιο και έχει αρχίσει να κοιτάζει πιο… ψηλά.

Στα δύο παιχνίδια που διεξάγονται στις 17.15, η Ξάνθη, που αγνοεί το γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, θα φιλοξενήσεις την φορμαρισμένη ΑΕΛ στα Πηγάδια, με τον Γιώργο Παράσχο να θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Λαμία διεκδικούν το τρίποντο, οι μεν για να… ξεκολήσουν από την ουρά και οι δε, για να συνεχίσουν να μην αγχώνονται γι’ αυτή. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΕΚ – Παναιτωλικός (15:00, Novasports4)

Ξάνθη – ΑΕΛ (17:15, ERTSPORTSHD)

Πανιώνιος – Λαμία (17:15, Novasports2HD)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30 Novasports1HD)