21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στη σκέψη της Ανόρθωσης μόνο το ντέρμπι.(Αναμονή για ενίσχυση.Δεν φεύγει άλλος από το ρόστερ)

Στη σκέψη της Ανόρθωσης μόνο το ντέρμπι.(Αναμονή για ενίσχυση.Δεν φεύγει άλλος από το ρόστερ)

By on 10 Ιανουαρίου, 2020 0 2362 Views

Ο Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την θέση της Ανόρθωσης στις επιστολές που απέστειλαν Ομόνοια και ΑΕΛ, για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει ΑΠΟΕΛ, την αποχώρηση Κοφί και την ενίσχυση, τονίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει πρόθεση για αποχώρηση άλλων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ των κυανολεύκων.

Ποια είναι η θέση της Ανόρθωσης σε αυτά που παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες; «Τα έχουμε αναγνώσει, δεν τα έχουμε όμως μελετήσει, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής, λόγω και του ντέρμπι στο οποίο έχουμε στραμμένη την προσοχή μας. Όταν και εφόσον μελετηθούν, θα τοποθετηθούμε. Αυτή δεν είναι κατάλληλη η στιγμή να το πράξουμε, δεν θέλουμε να αποπροσανατολιστούμε. Είναι σημαντικά αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Ομόνοιας. Απλά, δεν θα τοποθετηθούμε αυτή τη στιγμή».

Ακολουθεί το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα; «Νταουσβίλι και Οκριασβίλι ανεβάζουν ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής. Μόνο ο Μαργκάσα θα είναι εκτός. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας έχουμε ως στόχο την νίκη».

Να περιμένουμε sold out; «Ουσιαστικά έχουν απομείνει εισιτήρια μόνο στην Νότια. Κάτι λιγότερα από 1500 και έτσι είναι πολύ εφικτό να γίνει το sold out. Υπάρχουν ακόμη δύο μέρες μέχρι το παιχνίδι. Απλά, προτρέπω τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαδικτυακά, είτε από τα σημεία προπώλησης».

Τι δίνει στην Ανόρθωση μια πιθανή νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ; «Εκτός από το να αυξήσουμε τη διαφορά από το ΑΠΟΕΛ, πάντοτε μια τέτοια νίκη σου δίνει μια διαφορετική δυναμική εν όψει της συνέχειας. Δεν σου δίνει μόνο τρεις βαθμούς. Είναι όμως ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Ακολουθεί επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι, ντέρμπι με την Ομόνοια, όπου πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Έφυγε ο Κοφί, υπάρχει αναμονή για τον Πόποβιτς. Ποια είναι τα δεδομένα; Υπάρχουν νεότερα; «Έχει αποχωρήσει ο Κοφί. Τον ευχαριστούμε για τα όσα μας προσέφερε. Ήταν συγκαταβατικός και στις συζητήσεις που έγιναν. Γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει ενίσχυση. Δεν υπάρχει συμφωνία με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Γίνονται επαφές με μία περίπτωση, θεωρώ ότι θα έχουμε εξελίξεις. Δεν θέλουμε να βάζουμε χρονοδιαγράμματα. Αυτή τη στιγμή είναι ψηλά στη λίστα μία περίπτωση όμως γίνεται και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει πρόθεση για αποχώρηση άλλων ποδοσφαιριστών από το ρόστερ».