2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Τρεις Αγώνες με φόντο τα playoff στην Superleague

Τρεις Αγώνες με φόντο τα playoff στην Superleague

By on 11 Ιανουαρίου, 2020 0 367 Views

Βόλος – Ξάνθη, ΑΕΛ – Άρης και Παναιτωλικός – Ατρόμητος είναι οι αναμετρήσεις που «ανοίγουν» την αυλαία της 18ης αγωνιστικής. 

Μετά το «διπλό» στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΟΦΗ,o Βόλος  θέλει να μείνει σε τροχιά νικών. Υποδέχεται την επίσης προερχόμενη από νίκη επί της ΑΕΛ,Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους τιμωρημένους Καμαρά και Μπαριέντος, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν στην αποστολή τους τον νεοαποκεηθέντα Καμαντουρό.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ, ο Άρης ταξιδεύει στη Λάρισα για να σντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι με νέα πρόσωπα στην αποστολή τις προσθήκες τους Παπάζογλου και Ηλιάδη αλλά χωρίς τους… φευγάτους Φατιόν και Στάνκοβιτς, θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από την Ξάνθη ενώ οι Θεσσαλονικείς δεν υπολογίζουν στους Σούντγκρεν και Τόνσο στην προσπάθειά τους για παραμονή σε τροχιά playoff.

Τέλος, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί… αποδεκατισμένος τον Ατρόμητο καθώς έχει 10 απουσίες ενώ οι Περιστεριώτες είναι πλήρεις και ο Σάββας Παντελίδης άφησε εκτός μόνο τον Ουγκράι για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Βόλος – Ξάνθη (17:15, Novasports1HD)
ΑΕΛ – Άρης (19:30, Novasports2HD)
Παναιτωλικός – Ατρόμητος (20:00, ERTSPORTSHD)