19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Περήφανος για τους παίκτες και τον κόσμο μας

ΤΙΜΟΥΡ:Περήφανος για τους παίκτες και τον κόσμο μας

By on 12 Ιανουαρίου, 2020 0 967 Views

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του Κετσπάγια μετά την σπουδαία νίκη της Ανόρθωσης.

:

«Θα συμφωνήσω πως δεν έγινε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και αρκετή ποιότητα αν και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες.. Ήταν σημαντικό ματς και οι δύο ομάδες ήθελαν απλώς να βάλουν ένα γκολ επειδή όποιος το έβαζε θα κέρδιζε το ματς. Το πετύχαμε εμείς, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έδειξαν πάθος και θέληση για να μην επιτρέψουμε σε μια ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ να μας κάνει φάσεις. Είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς αλλά η ομάδα προσπάθησε και σε μια φάση βρήκαμε δίχτυα και πήραμε τη νίκη. Σίγουρα ο κόσμος περιμένει από δύο ομάδες σαν εμάς πιο ποιοτικό ματς αλλά το αποτέλεσμα μετρά. Ξεφύγαμε και από τις δύο ομάδες που είναι πίσω από εμάς. Βλέπουμε μπροστά. Ευχαριστώ τον κόσμο, ήρθε και μας έδωσε αυτά που χρειαζόμασταν. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Με αυτό τον κόσμο και αυτή την ατμόσφαιρα μπορούμε να έχουμε υψηλές βλέψεις. Οι παίκτες αξίζουν τα συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Κετσπάγια δεν παρέλειψε να κάνει σχόλιο για τα γενέθλια που έχει σήμερα ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, για τα γενέθλια που είχε προ ημερών ο Χρίστος Πουλλαϊδης. Ο προπονητής της Ανόρθωσης έριξε… και ωραία ατάκα!

“Σίγουρα είχε και ο πρόεδρος γενέθλια (σ.σ Χαμπουλλάς), πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια και ο μεγαλομέτοχος (σ.σ Πουλλαϊδης). Πήρανε όλοι δώρα, τώρα περιμένουμε κι εμείς δώρα από τον Άι Βασίλη (γέλια). Έχει και η κόρη μου γενέθλια σήμερα. Αξίζουν πολλά αυτοί οι ανθρώποι. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα ήμασταν εδώ. Τους ευχαριστούμε για την αγάπη, την υποστήριξη και βλέπουμε μπροστά”