7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν προλαβαίνει την Ομόνοια ο Ράγιος. Αργεί η επιστροφή του Μαργκάσα

Δεν προλαβαίνει την Ομόνοια ο Ράγιος. Αργεί η επιστροφή του Μαργκάσα

By on 13 Ιανουαρίου, 2020 0 1598 Views

Φαίνεται οτί ο Ράγιος δεν θα προλάβει το ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια ενώ τα νέα για τον Μαργκάσα είναι πιο σοαρά αφού σε ένα μήνα υπολογίζεται να γυρίσει στην διάθεση του Κετσπάγια.

Αναλυτικά τα νέα από το ιατρικό δελτίο των προτοπόρων:

Ο Ρούμπεν Ράγιος
 ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά θα περάσει από μαγνητικό τομογράφο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημίας του. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι χάνει το ματς με Ολυμπιακό στο Κύπελλο και με Ομόνοια για το πρωτάθλημα με την ελπίδα ότι δεν θα χάσει άλλα παιχνίδια στην συνέχεια.
Ο Τορνίκε Οκρσιαβίλι ο οποίος έγινε επίσης αναγκαστική αλλαγή  θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Η ζημιά του εκ πρώτης φαίνεται μικρότερη σε σχέση με αυτήν του Ράγιος. Χάνει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και μέσα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα φανεί κατά πόσον θα έχει πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με την Ομόνοια.
Ο Γκιόργκι Λόρια ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι και θα περάσει και αυτός από εξετάσεις. Δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό και θα είναι κανονικά διαθέσιμος στο σημαντικό ντέρμπι με την Ομόνοια.Με τον Ολυνπιακο μάλλον θα παίξει ούτως η άλλως ο Παπαδόπουλος
Ο Μιχάλης Ιωάννου που έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα διανύσει αγώνα δρόμου για να προλάβει την Ομόνοια καθώς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ο Ρενάτο Μαργκάσα αντιμετωπίζει πιο σοβαρό πρόβλημα από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί και αναμένεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.