8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Μας ξένισε η αντίδραση του Ολυμπιακού.Ήταν μια εξαιρετική διαιτησία

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Μας ξένισε η αντίδραση του Ολυμπιακού.Ήταν μια εξαιρετική διαιτησία

By on 13 Ιανουαρίου, 2020 0 439 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα στη Λευκωσία καθώς είχαμε να κερδίσουμε τις δέκα απουσίες που είχαμε και μια πολύ δυνατή ομάδα που μαζί με την Ανόρθωση και την Ομόνοια μας έβαλαν τα πιο δύσκολα στην φετινή περίοδο. Και στον αγώνα του α΄ γύρου ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός κάνοντας πολλές τελικές και το ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε σε ένα κακό γήπεδο όπως το Μακάρειο. Το πετύχαμε αλλά μας στεναχώρησαν οι αντιδράσεις από πλευράς Ολυμπιακού. Είδαμε ξανά τα στιγμιότυπα και δεν είδαμε κάτι να καθορίζει το αποτέλεσμα. Ήταν μια εξαιρετική διαιτησία. Στην φάση του δεύτερου γκολ δεν είναι εύκολη η φάση και δεν υπήρχε και τίποτα. Αν του έφυγαν 1-2 κίτρινες δεν σημαίνει ότι καθορίστηκε το αποτέλεσμα. Είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού αλλά μας ξένισε η αντίδραση. Όταν κάποιος ακούει φωνές και δεν μιλά η άλλη ομάδα θεωρεί ότι αυτός που δεν μιλά είναι ευνοούμενος. Μακάρι να έχουμε διαιτησίες όπως αυτήν του Νεοκλέους. Όπως πάμε δεν θα αφήνουμε κανέναν να σφυρίζει. Δεν γίνεται να διαμορφώνεται μια άποψη ότι ο Απόλλωνας είναι ευνοούμενος. Το δήλωσε και ο Πάμπος Χριστοδούλου ότι ήταν καλύτερος ο Απόλλωνας και αυτός ο ντόρος δεν ανταποκρίνεται στην χθεσινή διαιτησία την οποία θεωρώ ακριβοδίκαιη» δήλωσε αρχικά.
Ακόμα και με τόσες πολλές απουσίες η ομάδα ανταποκρίθηκε: «Ακόμα και όταν ο Απόλλωνας ήταν στην 10η θέση υπήρχε πίστη ότι η ομάδα θα επιστρέψει. Όλοι στάθηκαν δίπλα στους ποδοσφαιριστές στην πιο δύσκολη περίοδο της 8ετίας. Η επιστροφή Σοφρώνη δεν έφερε το μαγικό ραβδί καθώς νικήσαμε μεν τον Ολυμπιακό και μετρήσαμε δύο ήττες με Εθνικό και ΑΕΛ. Χτίσαμε νίκη με νίκη και η ομάδα δείχνει ότι όποιος και να αγωνίζεται δεν περνά από το μυαλό ότι μπορεί να χάσει».
Για τον Εμίλιο Ζελάγια: «Όταν ήρθε από τον Εθνικό ίσως να πέρασε σε δεύτερη μοίρα η μεταγραφή του καθώς ήρθε από μια επαρχιακή ομάδα αλλά ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε γκολ στο «Μπομπονέρα» και χάρισε τίτλο στην Άρσεναλ Σαραντί επί της Μπόκα. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ήταν ένας άνθρωπος που καθημερινά ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Το είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι όπου σε ένα παιχνίδι δύσκολο ρίσκαρε την σωματική του ακεραιότητα πριν από μια μεγάλη μεταγραφή. Ήρθε Κύπριος και φεύγει σα Θρύλος από την ομάδα. Είναι τιμή του Απόλλωνα που αγωνίστηκε κοντά μας».
Τι γίνεται με τα μεταγραφικά, πως προχωράτε; «Σήμερα θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση του Μπένσοπ. Ένας παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Σωφρόνης. Θα καλύψει την μία θέση του επιθετικού που θέλουμε να αποκτήσουμε. Ο Ματέϊ πήρε χρόνο συμμετοχής αλλά είναι δύσκολο να κριθεί. Θα του πάρει λίγο χρόνος να αφομοιώσει την φιλοσοφία της ομάδας αλλά τα στοιχεία που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικά. Θα προχωρήσουμε και σε τρίτη προσθήκη τις επόμενες μέρες. Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές επιθετικοί στη λίστα και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».