17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα ενισχυθούμε

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα ενισχυθούμε

By on 16 Ιανουαρίου, 2020 0 4302 Views

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, η δημοσιογραφική διάσκεψη του Σωφρόνη Αυγουστή στο Κολόσσι για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας την Κυριακή.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκειά του. Πρέπει να το πράξουμε, για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Σίγουρα θα υπάρχουν επιστροφές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με τον Εθνικό, και πρόσθεσε για τους τραυματίες:
«Στο τελευταίο παιχνίδι, υπήρχαν τρεις τιμωρημένοι και τρεις που ήταν εκτός ρόστερ. Υπήρχαν δύο μυϊκοί τραυματισμοί, των Χάμπου και Νσούε. Ο Γιούστε είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Ήταν και η ατυχία με τον Μάρκοβιτς που είχε ένα θέμα, ευτυχώς αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω πως μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα είναι στη διάθεσή μου».
Ο Σωφρόνης στη συνέχεια δήλωσε πως «έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα όμως θα πάμε σε όλα με στόχο τη νίκη. Τώρα, ενισχύσαμε την ομάδα με δύο ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, με την επιστροφή των τραυματιών στο Κολόσσι και θα ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες που θα βρούμε στο γήπεδο».
Αν ο Απόλλωνας πραγματοποιήσει και τέταρτη μεταγραφή, αν αποκτηθεί ο Ντένιτς, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ: «Τα δεδομένα είναι εκεί. Υπάρχουν τρεις κενές θέσεις. Αν καταλήξουμε σε αυτόν τον παίκτη και ενισχύσει το ρόστερ, σίγουρα οι θέσεις κλείνουν. Αν θα προχωρήσουμε και σε τέταρτη μεταγραφή, θα πρέπει κάποιος να φύγει από το ρόστερ. Τώρα υπάρχει μία κενή θέση».
Θα υπάρξει ενίσχυση με παίκτη καταλόγου Β’; «Αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση που μας ικανοποιεί από τον κατάλογο Β’, γιατί όχι».
Ο Μπένσοπ θα είναι διαθέσιμος; «Βρίσκεται με την ομάδα, είναι σε καλό στάδιο. Αν όλα είναι εντάξει με τη κάρτα του, σίγουρα θα είναι στην αποστολή με τον Εθνικό Άχνας».