2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ψάχνει τερματοφύλακα η Ομόνοια.Σοβαρός ο τραυματισμός του Φαμπιάνο

Ψάχνει τερματοφύλακα η Ομόνοια.Σοβαρός ο τραυματισμός του Φαμπιάνο

By on 18 Ιανουαρίου, 2020 0 2830 Views

Άσχημα τα νέα που ήρθαν στην Ομόνοια για τον Φαμπιάνο. Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα είναι σοβαρός και θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Μεγάλο το πλήγμα για το «τριφύλλι», τον τρίτο (!) σε τέσσερις μήνες για τη θέση του τερματοφύλακα!..
Αναμένεται εντός της ημέρας ανακοίνωση από την Ομόνοια για το ακριβές πρόβλημα του Φαμπιάνο και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Να σημειωθεί ότι στο μέσο μεταγραφικής περιόδου δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση τερματοφύλακα. Αυτό είχε γίνει με Παναγή και Φαμπιάνο, αλλά ήταν τον Οκτώβριο, όπου δεν υπήρχε η δυνατότητα για μεταγραφές, οπόταν έπρεπε να εφαρμοστεί ο σχετικός κανονισμός, που ισχύει μόνο για τερματοφύλακες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στην Ομόνοια θα προχωρήσουν στην απόκτηση άλλου τερματοφύλακα και έχουν γίνει ήδη αρκετές διεργασίες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές για ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.

Για την ώρα, δεν υπάρχει απόφαση για να αποκτηθεί μέσος, παρά την παραχώρηση του Φάνου Κατελάρη σε ομάδα της Ουγγαρίας. Για να αποκτηθεί ξένος γι’ αυτή τη θέση, θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος ξένος από το ρόστερ, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάρει τελικά παίκτη του καταλόγου Β γι’ αυτή τη θέση το «τριφύλλι».