5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται παίκτες προσωπικότητες και ηγέτες

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται παίκτες προσωπικότητες και ηγέτες

By on 21 Ιανουαρίου, 2020 0 1982 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει και του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ παρέθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συγκέντρωση και να μην επιτρέψουμε το παραμικρό στον αντίπαλο στην δική μας έδρα. Ξέρουμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που κοιτάζουμε ότι ο αντίπαλος έχει προβλήματα. Μαζί έχουμε διεκδικήσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και με αυτή την προσέγγιση θα πάμε στο παιχνίδι. Στόχος μας είναι το μηδέν παθητικό και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται παίκτες προσωπικότητες και ηγέτες. Σίγουρα θα έχουμε κάποιες επιστροφές. Θα έχουμε και τις τελευταίες δύο προσθήκες μαζί μας. Μετά από αυτό το ματς θα έχουμε το πιο πλήρες ρόστερ του τελευταίου διαστήματος και είναι η κατάλληλη στιγμή καθώς θα έχουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Όποια ομάδα και να αγωνίζεται δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν από τη νίκη»
Τι θα χρειαστεί να βγάλει ο Απόλλωνας να βγάλει στο αυριανό παιχνίδι; «Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι δύο παιχνίδια και όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος με λιγότερα λάθη θα προκριθεί. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ. Στόχος μας είναι η νίκη στο Τσίρειο».
Για τους τραυματίες: «Γιούστε και Χάμπος δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι αλλά με τον Εθνικό έχουν πιθανότητες να επιστρέψουν».
Για τον Νσούε: «Ο Νσούε έχει περισσότερες πιθανότητες».
Για τον Μάρκοβιτς: «Έχουμε αποφύγει τα δυσάρεστα, μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα και από εβδομάδας τον περιμένουμε να ξεκινήσει προπονήσεις».
Για τον Ντιγκινί: «Πάλι φανήκαμε άτυχοι. Ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο θέλαμε είναι σε μια ομάδα με εμπάργκο. Βλέπουμε και από κατάλογο α΄ και από κατάλογο β΄ και εφόσον περάσει το αυριανό παιχνίδι θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε».
Κάθε εμπόδιο για καλό, αν ερχόταν ο Ντιγκινί θα έπρεπε να φύγει ποδοσφαιριστής από τον κατάλογο α΄: «Όποιος φύγει δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός, είναι βάσει αναγκών της ομάδας. Ελπίζουμε να βρούμε παίκτη για τον κατάλογο β΄ για να μην αποχωρήσει κάποιος».

Αν σχημάτισε κάποια άποψη του ΑΠΟΕΛ με το νέο του προπονητή: «Το ΑΠΟΕΛ όπως και εμείς όταν δεν πάμε καλά υπάρχουν προβλήματα. Η ποιότητα υπάρχει. Με πιο τρόπο θα παίξει ο συνάδελφος δεν το ξέρουμε αλλά όπως και να παίξει είμαστε έτοιμοι να τo αντιμετωπίσουμε».