18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Σφράγισε την πρόκριση εύκολα η Ομόνοια(3-0)

By on 22 Ιανουαρίου, 2020 0 1024 Views

Όπως αναμένετο χωρίς δυσκολία η Ομονοια σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης με δεύτερη νίκη επί του Ερμή και πέρασε με άνεση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 και με συνολικό σκορ 8-0 βρέθηκαν στην 8άδα της διοργάνωσης στην οποία θέλουν να φτάσουν μέχρι τέλους.
Ο Χένινγκ Μπεργκ όπως και στο πρώτο παιχνίδι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο όπως ο τερματοφύλακας Κυριακίδης ο οποίος θα παίξει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο Μανρίκε, ο Μικού, ο Χριστοφή που πάτησε γήπεδο σε επίσημο παιχνίδι μετά από τρεις μήνες αλλά και ο Μαρίνος Τζιώνης.
Παρά το 5-0 του πρώτου αγώνα, οι «πράσινοι» μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι. Εξάλλου πολλοί από αυτούς ήθελαν να δείξουν πράγματα στον Μπέργκ και πολύ νωρίς καθάρισε και ο επαναληπτικός. Στο 15΄ ο Τζιωνής έκλεψε από τον Γαβριήλ, η μπάλα πήγε στον Μικού ο οποίος έδωσε ασίστ στον Ντάρμπισαϊαρ που δεν λάθεψε απέναντι από τον Αντωνίου και άνοιξε το σκορ με υποδειγματικό πλασέ. Στο 35΄ ο Μαυρίας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαρλόν και δύο λεπτά αργότερα ο Ντάρμπισαϊαρ το μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 2-0.
Νωρίς στην επανάληψη στο 53΄ έγινε το 3-0 με τον Μίκου και πλέον το ερώτημα ήταν μέχρι που θα έφτανε ο δείκτης του σκορ.
Τελικά δεν άλλαξε κάτι μέχρι και με το φινάλε όσον αφορά το σκορ αν και θα μπορούσε να έφτανε σε μεγαλύτερα επίπεδα η νίκη της Ομόνοιας. Αυτό γιατί είχε και άλλες ευκαιρίες με Μίκου και Κακουλλή, ο πρώτος είχε και δοκάρι, ενώ έπρεπε ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μαρλόν στον Κακουλλή στο 84΄.
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Κυριακίδης, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Μαυρίας (62΄ Περέιρα), Μανρίκε, Κούσουλος, Τζιωνής, Χριστοφή, Μικού, Εζρά (62΄ Χαραλάμπους), Ντάρμπισαϊαρ (62΄ Κακουλλής)
Στον πάγκο: Νικολάου, Λέζιακς, Παναγιώτου, Ορτέγα, Τιάγκο, Λοίζου

ΕΡΜΗΣ (Ν.Παναγιώτου): Αλ.Αντωνίου, Γαβριήλ, Μαρλόν, Μπουλά, Κυριάκου, Κύπρου, Λοιζίδης, Παπαθανασίου (68΄ Μπέλα), Ε.Αντωνίου (68΄ Γεωργίου). Ντεβέσα (72΄ Καϊσερλίδης), Ούρλιχ
Στον πάγκο: Πάρντο, Θεοχάρους, Ορφανίδης, Μαγκάτε, Σαμάρας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούσουλος, Λούφτνερ/ Μπουλά

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 801
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης