5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Kåre Ingebrigtsen:Το ποδόσφαιρο είναι γκολ και δεν τα καταφέραμε

Kåre Ingebrigtsen:Το ποδόσφαιρο είναι γκολ και δεν τα καταφέραμε

By on 22 Ιανουαρίου, 2020 0 849 Views

Οι δηλώσεις του Kåre Ingebrigtsen μετά την ήττα με τον Απόλλωνα:

“Κοιμηθήκαμε στα πρώτα λεπτά και βρεθήκαμε πίσω νωρίς. Μετά ο Απόλλωνας έλεγξε το παιχνίδι, είχε κάποιες φάσεις αλλά από το 30′ και μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε κατοχή και γρήγορο ρυθμό. Το ποδόσφαιρο είναι να σκοράρεις γκολ και δεν τα καταφέραμε. Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα και για την ενίσχυση με τον Σιγκούρνταρσον: «Φυσικά είναι θέμα, όταν δεν σκοράρεις. Δεν είναι όμως μόνο θέμα των επιθετικών. Όλοι θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Θέλαμε πολύ το γκολ, όμως δεν είχαμε την ποιότητα στα τελειώματα. Ευελπιστούμε ότι ο Σιγκούρνταρσον θα μας βοηθήσει».

-Είσαστε κοντά σε αριστερό μπακ ή κάτι άλλο; “Όσο είναι ανοικτή η μεταγραφική, θα προσπαθούμε να ενισχυθούμε. Δεν είναι απλώς να φέρουμε ένα παίκτη αλλά τον κατάλληλο που θα μας βοηθήσει. Αν τον βρούμε θα χτυπήσω την πόρτα του Προέδρου! Κοιτάζουμε σε οποιαδήποτε θέση για να ενδυναμώσουμε την ομάδα”.

-Αν μπορούσατε να διαλέξετε πρόκριση με Απόλλωνα ή πρόκριση με Βασιλεία, τι θα διαλέγατε; “Θα λέγαμε ευχαριστώ πολύ και θα παίρναμε και τα δυο!”.