17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Οι αντιδράσεις για την κλήρωση

By on 30 Ιανουαρίου, 2020 0 376 Views

Μετά την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca Cola, μίλησε οι εκπρόσωπο των ομάδων που συμμετέχουν στην 8άδα.

Δημήτρης Γιαννέλης (διευθυντής ΑΕΛ)
«Βγήκε μεγάλο παιχνίδι ΑΕΛ-ΑΕΚ. Εμείς σαν κάτοχοι του Κυπέλλου θα προσπαθήσουμε όπως το οφείλουμε στην ιστορία και στον κόσμο μας  να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρεθούμε στην επόμενη φάση»

Κυριάκος Δημητρίου (ε.τ. ΑΕΚ)
«Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος, δεν αλλάζει ούτε ο στόχος, ούτε η προσέγγιση. Έχουμε μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ και όταν θα έρθει η ώρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δημήτρης Λάζος (ε.τ. Νέα Σαλαμίνας)
«Να ευχηθούμε στην Ανόρθωση χρόνια πολλά για τα 109 χρόνια. Τους ευχόμαστε να τα χιλιάσουν. Να ευχηθούμε να είναι τα τελευταία παιχνίδια που θα γίνουν στην προσωρινή έδρα των δύο ομάδων. Είναι μία πολύ δύσκολη κλήρωση για εμάς. Έχουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος απέναντί μας. Δεν διαθέτουμε μεγάλο ρόστερ για να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που θα υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100%. Θα διεκδικήσουμε και τους δύο στόχους που έχουμε, και την εξάδα και το κύπελλο. Ο φίλος Σάββας, μόλις με είδε μου είπε ότι η κλήρωση θα βγάλει βαρωσιώτικο ντέρμπι. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι μια πραγματική γιορτή. Ο καλύτερος να περάσει».

Σάββας Πηλακούτας (ε.τ. Ανόρθωσης)
«Θα μπορούσε να μας κάνει και ένα δώρο η κλήρωση λόγω των γενεθλίων μας. Αυτό δεν έγινε. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε, ταυτόχρονα με τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Θα συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα. Θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα η Νέα Σαλαμίνα με ένα εξαιρετικό προπονητή. Θέλουμε να διακριθούμε στο θεσμό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να είμαστε στην επόμενη φάση. Να επικεντρωθούμε σε αυτούς τους αγώνες. Θα καλέσω τον κόσμο να δώσει το παρών του σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις».

Φανούριος Κωνσταντίου (ε.τ. Απόλλωνα)
«Να εκφράσω εκ μέρους ολόκληρης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Απόλλωνα τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Πική που έφυγε από την ζωή. Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε στον έβδομο τελικό της τελευταίας 10ετίας. Θέλουμε να ταξιδέψουμε στο τελευταίο παιχνίδι του θεσμού. Τους αντιπάλους στα προημιτελικά θα τους δούμε στην πορεία. Θα συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Νίκος Κωνσταντίνου (αναπληρωτής πρόεδρος Δόξας)
«Παρόλο που η προσπάθεια της Δόξας επικεντρώνεται στην παραμονή στην κατηγορία, θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο μια από τις δύο καλύτερες ομάδες όπως παρουσιάζονται στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τον στόχο της παραμονής αλλά θα προσπαθήσουμε και στο Κύπελλο».

Ανδρέας Δημητρίου (ε.τ. Ομόνοιας)
«Είναι μια κλήρωση που αναμφίβολα μας στέλνει σαν το φαβορί στις αναμετρήσεις με την Δόξα αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Η Δόξα μπορεί να είναι χαμηλά στην βαθμολογία αλλά είναι ομάδα που διεκδικεί τα παιχνίδια της και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από εμάς. Όταν έρθει η στιγμή των αγώνων θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να την αντιμετωπίσουμε  και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε στο ΓΣΠ την βοήθεια του κόσμου και ειδικά στο πρώτο παιχνίδι θα είναι μεγάλη η βοήθεια τους για να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση».